Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Windows 8.1 Pro Upgrade

BG
български и над 10 други езика
 • GB английски
 • DE немски
 • FR френски
 • IT италиански
 • PT португалски
 • ES испански
 • RU руски
 • RO румънски
 • RS сръбски
 • HR хърватски
 • + още няколко езика
product-img-forscope-Windows-8.1-pro-upgrade-0.5x
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
Тип софтуер:
използван безсрочен софтуер
Вариант: електронен сертификат
В наличност
В момента не е в наличност
Доставка по имейл
Клиентите ни купуват също:
Office 2016 Professional Plus
Office 2016 Professional Plus
930,00 лв. 199,00 лв.

Търсите консултация за проект и индивидуална ценова оферта? Свържете се с нас.

Индивидуална оферта

 • Прехвърляем (онлайн активация)
 • За 1 устройство
 • Безсрочно ползване
 • Съвместим с почти всеки компютър или лаптоп
 • С възможност за активиране на Windows 8.1 или Windows 7
Тип продукт:
пълна версия; евентуално надстроен чрез споразумение за поддръжка с притежателя на авторските права
Тип разпространение:
Volume (OLP, EA или сходен); eлектронен сертификат
Използван софтуер:
да; предоставяме всички необходими документи в съответствие със законодателството на ЕС
Валиден за:
до живот
Прехвърляемост:
прехвърляем
Метод на инсталация:
инсталация от файл за инсталация от производителя (ние предоставяме линк за сваляне на файла)
Архитектура:
32/64 bit
Език:
многоезичен софтуер
Съвместими продуктови кодове (P/N):
FQC-06949, FQC-02460, FQC-06939, FQC-07340
Край на поддръжката:
основна поддръжка: 09.01.2018, разширена поддръжка: 10.01.2023
 • Сертификат за софтуер
 • Документация в съответствие със законодателството на ЕС
 • Потвърждение за покупката (фактура)
 • Инсталационен файл за изтегляне
Процесор:
1 GHz
Памет:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Пространство на твърдия диск:
16 GB (32-bit); 20 GB (64-bit)
Графика:
графичен процесор с DirectX 9 с WDDM 1.0 драйвер

Windows 8.1 Pro Upgrade

Специфики на лицензирането

Продуктът Windows 8.1 Pro Upgrade, предлаган в нашия електронен магазин, може да бъде директно инсталиран и активиран като пълна, самостоятелна операционна система – условието да притежавате лиценз за квалифицираща базова операционна система вече не е валиден поради естеството на използвания софтуер.

Тъй като този Windows 8.1 Pro Upgrade е Volume продукт, той включва права за понижаване към предишна версия (downgrade rights). Накратко, това означава, че можете да го използвате за активиране на Windows 8.1 или Windows 7. Имайте предвид обаче, че активирането на две операционни системи едновременно само с една покупка на този продукт е незаконно. За да активирате 2 или повече операционни системи, е необходимо да закупите съответстващ брой продукти.

Ако се интересувате от подробно описание на лицензионните правила на Microsoft и правата за понижаване, кликнете тук: Права за понижаване при лицензиране от Microsoft (на английски език)


Специфики на инсталацията

Когато купувате този Windows 8.1 Pro, имате две възможности за инсталиране:

 1. инсталиране на Windows 8.1 Pro: ако искате да използвате Windows 8.1, можете да изтеглите официалния инсталационен файл от Microsoft или от нашата фирма и да продължите с инсталирането.
 2. инсталиране на Windows 7 Professional: ако искате да използвате Windows 7, не е необходимо първо да инсталирате Windows 8.1, можете директно да инсталирате Windows 7 Professional с файла, който нашата фирма предоставя.

Функции

Пъргава и атрактивна система с възвърнато меню Старт

Windows 8.1 операционна система се основава на успешната версия на Windows 8, но в допълнение са добавени още значителни нововъведения, които правят работата и играта ви по-комфортна. Една от основните причини за закупуване на Windows 8.1 е неговата скорост, интуитивност и яснота на настолни компютри и таблети. Благодарение на по-ниските хардуерни изисквания от предшествениците си Windows 8.1 има по-добра стабилност и скорост, както и безопасност. Professional Edition е предназначен за по-взискателни домашни потребители или бизнес клиенти.

Новата подредба на интерфейс Метро

Windows 8.1 предлага ясен и визуално атрактивен потребителски интерфейс, който може лесно да се управлява чрез докосване, както и с помощта на мишката и клавиатурата. Подредбата на иконите, представляващи приложения и настройки, може да бъде свободно адаптирана, за което ще Ви помогнат също така различни опции. В допълнение към бързото намиране на любимите Ви приложения, новата среда ще Ви предлага текуща информация за времето, за нови публикации в социалните мрежи и дори за цените на акциите на фондовия пазар. За потребителите, които не споделят ентусиазма към новия интерфейс, има лесно решение − Метро може да бъде изключен съвсем лесно.

Комплексно търсене

Търсене на файлове, настройки на компютъра или в Интернет с бърз достъп Win + S. Интуитивната търсачка ще ускори работата Ви и винаги ще намери това, което търсите. Има далеч повече пространство, отделено за задълбочено търсене.

Мултитаскинг

Един монитор вече не Ви е достатъчен? Не е така с новата система. Вече ще имате възможност да виждате няколко приложения едно до друго, в зависимост от резолюцията на монитора Ви. В допълнение, можете да зададете различна ширина на прозорците и да запълните целия декстоп с тях. По тази причина нищо няма да Ви попречи едновременно да работите по проект, да гледате спорт и да чатите с приятели.

Интегрирано съхранение на облак

Приложението SkyDrive за съхранение на снимки, видеоклипове и други документи е интегрирана директно в системата. В допълнение има вградено управление на файлове чрез плъзгане и пускане или автоматична синхронизация между вашия компютър, лаптоп или таблет. SkyDrive ще осигури синхронизиране и подсигуряване на Вашите настройки в Windows.

100+ приложения в Windows Store

Можете лесно да удължите срока на предварително инсталираните приложения с ново приложение от магазина на Windows, вградено в Метро. Магазинът предлага широка гама от приложения, препоръчани от други потребители или от експерти на Microsoft. Новото е, че сега той е фокусиран директно върху Вас и Ви предлага приложения, специално избрани на базата на Вашите интереси.

Запитване за наличност

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката