Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Forscope Reseller Program

Увеличете печалбата си от софтуер, като станете наш партньор!

Регистрация

Стабилна фирма

Имаме повече от 10 години опит в продажбата на използван софтуер и през това време сме осигурили софтуерни продукти на повече от 50 000 бизнес клиенти в цяла Европа.

По-висок марж на печалбата

Можете да постигнете много по-висок марж на печалбата от обикновено – само като продавате софтуерни продукти, доставяни от нашата фирма!

Лицензионни консултации

Благодарение на задълбочените ни познания в областта на лицензирането можем да препоръчаме не само най-правилното, но и най-евтиното решение, съобразено с нуждите на всяка организация!

Правни гаранции

Наред с готова за одит документация предоставяме и доживотна правна гаранция, която гарантира безрискови покупки.

Най-големите в Централна и Източна Европа

Имаме представители в 9 европейски държави, които ни помагат да предоставяме местен подход за всяка страна.

Препоръки и предишни проекти

Slovenské elektrárne, a.s.

Доставчик на електрическа енергия, Словакия

Най-големият доставчик на електроенергия в Словакия искаше да обнови по-старите версии на софтуера, който използваха служителите му. Освен че си спести разходи, данните му останаха защитени с редовните актуализации на защитата, а производителността му може да се увеличи!

Спестено: 72%

Nemocnica Poprad

Болница, Словакия

Главната болница в Попрад трябваше да закупи по-нови версии на продуктите на Microsoft Office за своите служители. Нашата оферта (която беше избрана на публичен търг) позволи на болницата да закупи софтуерни продукти на 80% по-ниска цена, отколкото ако ги беше закупила нови! Спестените средства вече могат да бъдат използвани за крайно необходимо оборудване за пациентите и лекарите.

Спестено: 80%

Град Пршибрам

Град, Чехия

Град Пршибрам се нуждаеше от обновяване на сървърния софтуер за вътрешна комуникация. Като закупи продукти от нас, градът спести повече от 29 000 лв. За да добиете представа колко е това, за ремонта на своята централна забележителност –гранитния фонтан – градът ще похарчи същата сума.

Спестено: 29 000 лв.
Покажи всички препоръки

Сътрудничество и сертифициране

УЕБИНАР

Как можете да постигнете 3 пъти по-висок марж чрез продажбата на използван софтуер на клиентите си?

Научете в нашия уебинар!
Водещ
Alexander Naydenov

Alexander Naydenov

Country Manager | Bulgaria

Регистрирайте се за Forscope Reseller Program

  • До 50% по-ниски цени на продуктите
  • Лицензионни консултации за проекти от сертифициран от BSA специалист
  • Възможност за плащане по фактура
  • Личен Sales Manager
  • Съдействие при изготвянето на правна документация за проекти

Формуляр за контакт

ЧЗВ

Тъй като сме партньор на Microsoft, няма ли продажбата на употребяван софтуер да бъде проблем за нас?

Имаме много дългогодишни дистрибутори, които са и партньори на Microsoft, и доколкото ни е известно, това никога не е създавало проблеми. Те често използват нашите решения за представяне на алтернативни оферти. Можем да изкупуваме и излишни софтуерни продукти, което прави офертите им още по-конкурентни. Освен това самите ние сме партньор на Microsoft.

Какво точно ще получим, след като направим поръчка?

Ще получите цифров сертификат, който съдържа цялата необходима документация за закупените продукти. Благодарение на нашата Функция за данни на крайния клиент такъв сертификат ще бъде издаден както за вас, така и за вашия клиент (със собствените му данни). В сертификата за вашия клиент ще фигурирате като доставчик. Ще получите и инструкции как да изтеглите, инсталирате и активирате продуктите.

Легален ли е използваният софтуер?

Да, легален е. Клиент, който е закупил безсрочен софтуер на пазара на ЕС/ЕИП, може (съгласно законодателството на ЕС) да прехвърли правата на собственост върху закупеното от него копие на софтуера на друго лице. Тази дейност не изисква никакво съгласие или разрешение от собственика на авторските права върху софтуера (напр. Microsoft), тъй като неговите права за разпространение са изчерпани при първата продажба. Казано по-просто, това е подобно на закупуването на книга – след като я прочетете, можете свободно да я продадете на друг. А първоначалният търговец няма право да влияе върху това, което се случва с вече продадената книга в бъдеще. Със софтуера е същото – след като бъде деинсталиран от устройството на първия собственик, той може да бъде продаден на някой друг.

За повече информация прочетете нашата статия Правна уредба на използвания софтуер.

Използваният софтуер получава ли актуализации (пачове за сигурност, корекции) от производителя на софтуера?

Да, получава. Използваните софтуерни продукти получават всички актуализации, поправки и корекции за сигурност, издадени от производителя, в съответствие с правилата за жизнения цикъл на всеки конкретен продукт. Освен това те са и със същите функции и стандартна техническа поддръжка, както продуктите, осигурявани от Microsoft или други производители на софтуер. Няма никаква разлика между актуализациите за използвания софтуер, закупен от нас, и новия софтуер, продаван директно от производителя на софтуера.

Какво представлява процесът на изкупуване на софтуер?

Всяка сделка за изкупуване започва с изпращане от страна на фирмата или организация на списък със софтуерните продукти, които желае да продаде. След като списъкът бъде приет от нашия мениджър по покупки, ние изпращаме оферта. В същото време молим за повече информация за софтуерните продукти и изискваме предоставяне на всички необходими документи, потвърждаващи правата на собственост. Тези документи задължително трябва да бъдат осигурени, за да бъде прехвърлянето напълно законно. Ако е необходимо, съдействаме на фирмите на всеки етап от прехвърлянето на собствеността, за да се осъществи възможно най-гладко. След като всички документи са събрани и договорът е подписан, фирмата издава фактура и ни доставя продуктите.

Вашият продукт беше добавен към количката