Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Forscope Reseller Program

Увеличете печалбата си от софтуер, като станете наш партньор!

Регистрация

Стабилна фирма

Имаме повече от 10 години опит в продажбата на използван софтуер и през това време сме осигурили софтуерни продукти на повече от 50 000 бизнес клиенти в цяла Европа.

По-висок марж на печалбата

Можете да постигнете много по-висок марж на печалбата от обикновено – само като продавате софтуерни продукти, доставяни от нашата фирма!

Лицензионни консултации

Благодарение на задълбочените ни познания в областта на лицензирането можем да препоръчаме не само най-правилното, но и най-евтиното решение, съобразено с нуждите на всяка организация!

Правни гаранции

Наред с готова за одит документация предоставяме и доживотна правна гаранция, която гарантира безрискови покупки.

Най-големите в Централна и Източна Европа

Имаме представители в 9 европейски държави, които ни помагат да предоставяме местен подход за всяка страна.

Препоръки и предишни проекти

Slovenské elektrárne, a.s.

Доставчик на електрическа енергия, Словакия

Най-големият доставчик на електроенергия в Словакия искаше да обнови по-старите версии на софтуера, който използваха служителите му. Освен че си спести разходи, данните му останаха защитени с редовните актуализации на защитата, а производителността му може да се увеличи!

Спестено: 72%

Nemocnica Poprad

Болница, Словакия

Главната болница в Попрад трябваше да закупи по-нови версии на продуктите на Microsoft Office за своите служители. Нашата оферта (която беше избрана на публичен търг) позволи на болницата да закупи софтуерни продукти на 80% по-ниска цена, отколкото ако ги беше закупила нови! Спестените средства вече могат да бъдат използвани за крайно необходимо оборудване за пациентите и лекарите.

Спестено: 80%

Град Пршибрам

Град, Чехия

Град Пршибрам се нуждаеше от обновяване на сървърния софтуер за вътрешна комуникация. Като закупи продукти от нас, градът спести повече от 29 000 лв. За да добиете представа колко е това, за ремонта на своята централна забележителност –гранитния фонтан – градът ще похарчи същата сума.

Спестено: 29 000 лв.

Národná diaľničná spoločnosť

Национална компания „Автомагистрали“, Словакия

Държавната компания, която се занимава с изграждането на магистрали в Словакия, трябваше да разшири сървърната си инфраструктура. Благодарение на познанията ни в областта на лицензирането успяхме да предложим много по-евтин вариант от първоначално заявения, като ѝ спестихме изключително голяма сума!

Спестено: 77%
Покажи всички препоръки

Сътрудничество и сертифициране

Регистрирайте се за Forscope Reseller Program

  • До 50% по-ниски цени на продуктите
  • Лицензионни консултации за проекти от сертифициран от BSA специалист
  • Възможност за плащане по фактура
  • Личен Sales Manager
  • Съдействие при изготвянето на правна документация за проекти

Формуляр за контакт

ЧЗВ

Легален ли е използваният софтуер?

През 2012 г. Съдът на Европейския съюз (СЕС) реши, че продажбата на използван софтуер е законна. Може да прочетете повече за правната основа на използвания софтуер тук. Осигуряваме и доживотна правна гаранция. Ако търсите информация за използвания софтуер и одитите, прочетете нашата статия.

Какво точно ще получим, след като направим поръчка?

Ще получите цифров сертификат, който съдържа цялата необходима документация за закупените продукти. Благодарение на нашата Функция за данни на крайния клиент такъв сертификат ще бъде издаден както за вас, така и за вашия клиент (със собствените му данни). В сертификата за вашия клиент ще фигурирате като доставчик. Ще получите и инструкции как да изтеглите, инсталирате и активирате продуктите.

Тъй като сме партньор на Microsoft, няма ли продажбата на употребяван софтуер да бъде проблем за нас?

Имаме много дългогодишни дистрибутори, които са и партньори на Microsoft, и доколкото ни е известно, това никога не е създавало проблеми. Те често използват нашите решения за представяне на алтернативни оферти. Можем да изкупуваме и излишни софтуерни продукти, което прави офертите им още по-конкурентни. Освен това самите ние сме партньор на Microsoft.

Закупените продукти получават ли актуализации на защитата?

Да, нашите продукти получават всички актуализации на защитата, издадени от производителя, в съответствие с правилата за жизнения цикъл, възприети за конкретния продукт. Нашите продукти са със същите функции и техническа поддръжка, както продуктите, осигурявани от Microsoft или други производители на софтуер.

Как работи изкупуването на софтуер?

Имате клиент, който притежава излишен софтуер? Изпратете ни списък с продуктите му и ние ще предложим цена, на която можем да ги закупим. Ние ще поемем целия процес на изкупуването и ако всички условия са изпълнени и изкупуването се осъществи, ще получите комисиона за това, че сте направили сделката възможна!

Вашият продукт беше добавен към количката