Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Проверка на законността на софтуерен лиценз

Нека проверим законността на използвания от вас софтуер!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Закупили сте използвани софтуерни продукти от други продавачи или електронни магазини и не сте сигурни, че те отговарят на изискванията на закона? С нашата нова услуга за проверка на законността на софтуера можете да спрете да се съмнявате и лесно да намерите отговора!

Какво представлява нашата услуга за проверка на законността?

Ние сме първите в бранша, които предлагат на клиентите си начин да проверят дали техните използвани безсрочни софтуерни продукти за Office, Windows или сървър на Microsoft са напълно законни. Разбираме колко трудно може да бъде за организациите, които не знаят каква документация ще им е необходима за одит, да определят дали разполагат с всичко, което се изисква от закона. Точно в този момент влиза в действие нашата услуга.

Кога и защо да използвате тази услуга?

Услугата е създадена въз основа на обратна връзка от клиенти, които са закупили използван софтуер от други продавачи и по-късно са осъзнали, че може да не разполагат с необходимите документи за евентуален одит. Например, ако сте закупили само лицензен ключ, но не и действителен лиценз за софтуера. Ние от Forscope разбираме колко е важно да се гарантира законността на вашия софтуер и сме тук, за да ви помогнем!

Тази услуга е особено подходяща, когато:

  • сте закупили използван софтуер на подозрително ниски цени; 
  • сте получили съмнителна документация; 
  • сте поръчали от доставчик извън ЕС или от електронни магазини, които нямат реален физически офис и проследим адрес.

Как изглежда процесът на проверка?

  1. Първо ще се свържете с нас и ще ни предоставите информация за това какви софтуерни лицензи искате да проверим. 
  2. След като ни изпратите необходимите документи, ние ще извършим задълбочена проверка, за да установим дали лицензите ви са законни и отговарят на изискванията.
  3. Ще получите информация за резултата от процеса на проверка.

Моля, обърнете внимание: Ние се отнасяме много сериозно към поверителността на нашите клиенти. Ето защо подписваме Споразумение за неразкриване на информация (NDA) с всеки клиент, за да гарантираме, че цялата информация, която споделяте с нас, ще остане строго поверителна.

Ценообразуване

Услугата ни струва 200 лв. без ДДС, независимо от броя на лицензите, които искате да проверите, което я прави много достъпно и удобно решение за всяка организация.

Искате да избегнете възможни правни проблеми?

Свържете се с нас!

Формуляр за контакт

Вашият продукт беше добавен към количката