Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Windows 10 Pro Upgrade

BG
български и над 10 други езика
 • GB английски
 • DE немски
 • FR френски
 • IT италиански
 • PT португалски
 • ES испански
 • RU руски
 • RO румънски
 • RS сръбски
 • HR хърватски
 • + още няколко езика
product-img-Windows-10-Pro-Upgrade-0.5x
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
Тип софтуер:
използван безсрочен софтуер
В наличност
В момента не е в наличност
Доставка по имейл
Клиентите ни купуват също:
Office 2016 Professional Plus
Office 2016 Professional Plus
930,00 лв. 199,00 лв.

Търсите консултация за проект и индивидуална ценова оферта? Свържете се с нас.

Индивидуална оферта

 • Прехвърляем (онлайн активация)
 • За 1 устройство
 • Безсрочно ползване
 • Съвместим с почти всеки компютър или лаптоп
 • Директно инсталира и активира пълна версия на Windows 10
Тип продукт:
пълна версия; евентуално надстроен чрез споразумение за поддръжка с притежателя на авторските права
Тип разпространение:
Volume (OLP, EA или сходен); eлектронен сертификат
Използван софтуер:
да; предоставяме всички необходими документи в съответствие със законодателството на ЕС
Валиден за:
до живот
Прехвърляемост:
прехвърляем
Метод на инсталация:
инсталация от файл за инсталация от производителя (ние предоставяме линк за сваляне на файла)
Архитектура:
32/64 bit
Език:
многоезичен софтуер
Съвместими продуктови кодове (P/N):
FQC-09525, AAA-03579, FQC-09131, FQC-09543, FQC-09124, FQC-08799, FQC-0931, FQC-09512, FQC-08909, FQC-08810, FQC-08925, FQC-08908
Край на поддръжката:
14.10.2025
 • Сертификат за софтуер
 • Документация в съответствие със законодателството на ЕС
 • Потвърждение за покупката (фактура)
 • Инсталационен файл за изтегляне
Процесор:
1 GHz
Памет:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Пространство на твърдия диск:
16 GB (32-bit); 32 GB (64-bit)
Графика:
графичен процесор с DirectX 9 с WDDM 1.0 драйвер

Windows 10 Pro Upgrade

Aктуална операционна система за бизнес и работа в държавната администрация

Windows 10 Pro се грижи за нуждите на собствениците на бизнес, които искат да използват най-новите постижения в областта на разработката на софтуер в полза на техните компании. Операционната система позволява по-бързо и икономично-ефективно управление на Вашите данни и подобрява значително вградените функции за сигурност. Тези функции за сигурност и гъвкавост идват ръка за ръка с други страхотни нововъведения, които ще направят и Вашата работа, и Вашето свободно време пред компютъра пълноценни и много приятни.

Надежден бизнес партньор

Windows 10 Pro представлява надежден дигитален партньор в бизнеса, който ви помага да правите нещата по приятен и сигурен начин. С BitLocker можете да криптирате вътрешни устройства и външни USB устройства и да ги изпращате или получавате в зависимост от нуждите на Вашата компания. Local Group Policy Ви предлага опция "докосни веднъж, конфигурирай много" за управление на потребителските настройки в домейна на фирмата Ви.

В случай, че фирмата Ви използва Azure Active Directory, можете да настроите Вашите устройства с Windows 10 Pro , за да влизате директно в Azure, като изберете опция "Това устройство принадлежи към моята организация" по време на настройването.

А с актуализацията на Windows за Бизнес управление можете да управлявате точното време, в което да се правят актуализации, така че да не се наруши работата Ви.

Мултитаскинг

От гледане на повече приложения на един екран до свързване към работния ви компютър по време на пътуване, Windows 10 Pro Ви позволява да отделяте по-малко внимание за управлението на устройството и повече за въвеждането на иновации във Вашия бизнес. Чрез Дистанционното управление на декстопа можете да продължите да работите по Вашите проекти от всяко място и по всяко време, като се свържете с Вашия компютър от разстояние. Можете спокойно да виждате и управлявате всичките си активни приложения, файлове и документи в един прозорец чрез Task View. А ако имате нужда от повече, създайте и ръководете няколко виртуални машини на един компютър с Hyper-V.

Continuum

Continuum е новата функция, чрез която Windows може да открие типа хардуер, който използвате, и да избере подходящ интерфейс за вашето устройство. По този начин активните Ви раздели ще се мащабират безпроблемно до всеки екран, на който решите да работите.

 

Microsoft Edge

Edge е новият браузър на Windows 10, който ще накара интернет да бъде на Ваше разположение! С Microsoft Edge можете да пишете, въвеждате и маркирате директно на уеб страниците, и да ги споделяте с други. Подобрената адресна лента ще отговори на Вашия въпрос, преди да сте приключили с него. Новият изглед за четене автоматично ще премахне излишните елементи, отвличащи вниманието, така че те да не Ви пречат да научите и да правите повече. В допълнение, с Microsoft Edge животът на батерията на Вашия компютър продължава значително по-дълго, отколкото с Chrome или Firefox.

Геймъри, за вас!

Любителите на Xbox ще могат да се насладят на по-социално гейминг изживяване, като споделят своите постижения онлайн. Функцията Game DVR позволява на потребителя да запише и да сподели най-епичните си победи или най-смешните си моменти с приятели в социалните мрежи.

Само за вас

Ако компютърът е оборудван с биометричен сензорен хардуер, Windows Hello ще Ви разпознае и поздрави, като по този начин Ви спестява запомнянето на пароли.

Запитване за наличност

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката