Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Продажба на софтуер

Получете заплащане за вече излишния ви софтуер!

Свържете се с нас
Вашата фирма или организация притежава ли безсрочни софтуерни продукти, от които вече не се нуждае? Ако продуктите отговарят на определени условия, ние може да ги закупим от вас!

Колко можете да спечелите за софтуерните си продукти?

Сумата, която можете да получите, варира значително в зависимост от това кои продукти искате да продадете и в какво количество. Но за да добиете обща представа, разгледайте примера за изкупуване на софтуер по-долу.

Как така предлагате изкупуване на софтуер?

Forscope е софтуерен брокер, което означава, че ние не само продаваме софтуер, но и го купуваме. Има определени условия (както от правна гледна точка, така и от гледна точка на нашата фирма), които трябва да бъдат изпълнени, за да се осъществи изкупуването, но те са доста прости. Разгледайте списъка с условията:

Условия за изкупуване на софтуер:

  • Вие представлявате фирма или организация (не купуваме софтуер от физически лица).
  • Продуктите, които притежавате, са безсрочни (без абонаменти), законно придобити и имате доказателство за тяхната собственост и автентичност.
  • Можем да изкупуваме само определен софтуер, тъй като трябва да вземем предвид количеството, вида и годината на издаване на вашите софтуерни продукти. Интересуваме се от следните версии и софтуер: продукти на Microsoft версия 2013 или по-нови, продукти на Autodesk версия 2013 или по-нови, VMware vSphere 7.0 или по-нови, Oracle 18c или по-нови, Adobe CS6, SolidWorks, Solid Edge. За повече информация, моля, свържете се с нас, като попълните формуляра по-долу.

Желаете да продадете излишния си софтуер?

Свържете се с нас!

Можете да добавите списък с имената на продуктите, които притежавате, или друга документация като прикачен файл към този формуляр.

Формуляр за контакт

Вашият продукт беше добавен към количката