Настройки

Windows 10 Pro / Enterprise Upgrade

BG
български и над 10 други езика
 • GB английски
 • DE немски
 • FR френски
 • IT италиански
 • PT португалски
 • ES испански
 • RU руски
 • RO румънски
 • RS сръбски
 • HR хърватски
 • + още няколко езика
product-img-windows-10-pro-enterprise-0-5x
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
express-delivery
Тип софтуер:
безсрочен използван софтуер
Вариант: електронен сертификат
В наличностЕлектронна доставка до 5 минути
В момента не е в наличност
Доставка по имейл
Клиентите ни купуват също:
Visio 2019 Standard
Visio 2019 Standard
510,00 лв. 435,00 лв.
Office 2019 Professional Plus
Office 2019 Professional Plus
1 037,00 лв. 375,00 лв.
349 лв.
109 лв.
130,80 лв. с ДДС (20%)

Правна документация, готова за одит

Тъй като този продукт е използван софтуер, необходимо е да бъдат изпълнени 4 условия, за да бъде законно прехвърлянето на собствеността върху софтуера.

Предоставяме декларация на първия собственик, потвърждаваща, че са изпълнени всички законови условия:

 1. Първата държава на използване е в ЕС/ЕИП или Швейцария.
 2. Продуктът е изплатен изцяло на собственика на авторските права.
 3. Продуктът е безсрочен, без ограничение във времето за ползване.
 4. Продуктът вече не се използва от първия собственик.

Декларацията на Forscope за неизползване също е част от правната документация.

Търсите допълнителна информация за предоставяната документация? Вижте нашата статия.

 • Прехвърляем (онлайн активация)
 • За 1 устройство
 • Безсрочно ползване
 • Съвместим с почти всеки компютър или лаптоп
 • Инсталира и активира пълна версия на Windows 10
 • Възможност за избор между Pro и Enterprise LTSC (2019)
Тип продукт:
пълна версия; евентуално надстроен чрез споразумение за поддръжка с притежателя на авторските права
Тип разпространение:
Volume (OLP, EA или сходен); eлектронен сертификат
Използван софтуер:
да; предоставяме всички необходими документи в съответствие със законодателството на ЕС
Валиден за:
до живот
Прехвърляемост:
прехвърляем
Метод на инсталация:
инсталация от файл за инсталация от производителя (ние предоставяме линк за сваляне на файла)
Архитектура:
32/64 bit
Език:
многоезичен софтуер
Край на поддръжката:
14.10.2025 за Pro, 09.01.2029 за Enterprise
 • Сертификат за софтуер
 • Документация в съответствие със законодателството на ЕС (Декларация)
 • Потвърждение за покупката (фактура)
 • Инсталационен файл за изтегляне
Процесор:
1 GHz
Памет:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Пространство на твърдия диск:
16 GB (32-bit); 20 GB (64-bit)
Графика:
графичен процесор с DirectX 9 с WDDM 1.0 драйвер

Windows 10 Pro / Enterprise Upgrade

Специфики на лицензирането

Избор между Windows 10 Pro и Enterprise

Продуктът Windows 10 Pro / Enterprise Upgrade ви позволява да инсталирате или Windows 10 Pro, или Windows 10 Enterprise LTSC (2019). Това е възможно, защото продуктът на практика е Windows 10 Enterprise с права за downgrade (ползване на по-ниска версия). Ако се интересувате от подробно описание на лицензионните правила на Microsoft и правата за downgrade, кликнете тук: Downgrade rights for Microsoft Licensing

Пълна версия на Windows 10

Продуктът Windows 10 Pro / Enterprise Upgrade, предлаган в нашия електронен магазин, може да бъде директно инсталиран и активиран като пълна, самостоятелна операционна система – условието да притежавате лиценз за квалифицираща базова операционна система (Volume Licensing Reference Guide for Windows 10 Desktop Operating System, страница 4) вече не е валиден поради естеството на използвания софтуер.


Специфики на инсталирането

Може да използвате Media Creation Tool, за да инсталирате Windows 10 Pro.

За да инсталирате Windows 10 Enterprise, използвайте инсталационните файлове, предоставени от нашата фирма при покупка.


Характеристики

Windows 10 ProWindows 10 Enterprise
Windows 10 Pro
Aктуална операционна система за бизнес и работа в държавната администрация

Windows 10 Pro се грижи за нуждите на собствениците на бизнес, които искат да използват най-новите постижения в областта на разработката на софтуер в полза на техните компании. Операционната система позволява по-бързо и икономично-ефективно управление на вашите данни и подобрява значително вградените функции за сигурност. Тези функции за сигурност и гъвкавост идват ръка за ръка с други страхотни нововъведения, които ще направят и вашата работа, и вашето свободно време пред компютъра пълноценни и много приятни.

Надежден бизнес партньор

Windows 10 Pro представлява надежден дигитален партньор в бизнеса, който ви помага да правите нещата по приятен и сигурен начин. С BitLocker можете да криптирате вътрешни устройства и външни USB устройства и да ги изпращате или получавате в зависимост от нуждите на вашата компания. Local Group Policy ви предлага опция "докосни веднъж, конфигурирай много" за управление на потребителските настройки в домейна на фирмата ви.

В случай, че фирмата ви използва Azure Active Directory, можете да настроите вашите устройства с Windows 10 Pro , за да влизате директно в Azure, като изберете опция "Това устройство принадлежи към моята организация" по време на настройването.

А с актуализацията на Windows за Бизнес управление можете да управлявате точното време, в което да се правят актуализации, така че да не се наруши работата ви.

Мултитаскинг

От гледане на повече приложения на един екран до свързване към работния ви компютър по време на пътуване, Windows 10 Pro ви позволява да отделяте по-малко внимание за управлението на устройството и повече за въвеждането на иновации във вашия бизнес. Чрез Дистанционното управление на декстопа можете да продължите да работите по вашите проекти от всяко място и по всяко време, като се свържете с вашия компютър от разстояние. Можете спокойно да виждате и управлявате всичките си активни приложения, файлове и документи в един прозорец чрез Task View. А ако имате нужда от повече, създайте и ръководете няколко виртуални машини на един компютър с Hyper-V.

Continuum

Continuum е новата функция, чрез която Windows може да открие типа хардуер, който използвате, и да избере подходящ интерфейс за вашето устройство. По този начин активните ви раздели ще се мащабират безпроблемно до всеки екран, на който решите да работите.

 

Microsoft Edge

Edge е новият браузър на Windows 10, който ще накара интернет да бъде на ваше разположение! С Microsoft Edge можете да пишете, въвеждате и маркирате директно на уеб страниците, и да ги споделяте с други. Подобрената адресна лента ще отговори на вашия въпрос, преди да сте приключили с него. Новият изглед за четене автоматично ще премахне излишните елементи, отвличащи вниманието, така че те да не ви пречат да научите и да правите повече. В допълнение, с Microsoft Edge животът на батерията на вашия компютър продължава значително по-дълго, отколкото с Chrome или Firefox.

Геймъри, за вас!

Любителите на Xbox ще могат да се насладят на по-социално гейминг изживяване, като споделят своите постижения онлайн. Функцията Game DVR позволява на потребителя да запише и да сподели най-епичните си победи или най-смешните си моменти с приятели в социалните мрежи.

Само за вас

Ако компютърът е оборудван с биометричен сензорен хардуер, Windows Hello ще ви разпознае и поздрави, като по този начин ви спестява запомнянето на пароли.


Windows 10 Enterprise

Windows 10 Enterprise е препоръчителното решение за среден и голям бизнес – съдържа всички функции на Windows 10 Pro, но също така използва важни инструменти за сигурност и управление, които са от съществено значение за безпроблемното функциониране на по-сложни фирмени структури.

Основните разлики между Windows 10 Pro и Windows 10 Enterprise се крият в сигурността, тъй като именно тук големите фирми са най-чувствителни. Enterprise нововъвежда Windows Defender Application Control, Guard functionality и Advanced Threat Protection (ATP). Друго много важно предимство на Enterprise пред Pro е услугата Device Health в Windows Analytics, която позволява на потребителите да идентифицират и поправят проблеми на ниво устройство, като често срещаните крашвания.

Други функции, които Windows 10 Enterprise представя, са:

 • Управление и внедряване – DirectAccess (позволява на отдалечените потребители да имат достъп до вътрешни мрежи чрез система, подобна на VPN, която установява двупосочна интернет връзка); AppLocker (разрешава на администраторите да ограничават достъпа до приложения на мобилни устройства); Managed User Experience, Microsoft Application Virtualization (App-V), Microsoft User Environment Virtualization (UE-V);
 • Сигурност – Credential Guard, Device Guard;
 • Windows fundamentals – Windows to Go, BranchCache.


Windows 10 Enterprise LTSB и LTSC се стремят да осигурят стабилност на системата чрез намаляване на промените във функционалностите на Windows, поддържайки само актуализации за сигурност и корекции на грешки. В резултат на това тези версии не включват редица приложения, които изискват редовни актуализации, като например:

- Microsoft Edge
- Microsoft Store
- Cortana
- OneDrive
- Windows Ink
- Microsoft Mail
- Calendar
- OneNote
- Weather
- News
- Sports
- Money
- Photos
- Camera
- Music
- Clock

Windows 10 Enterprise ще помогне на вашата фирма да управлява по-добре своето работно натоварване, ще намали стреса за системните оператори, ще предостави разширени функции за защита на вашата IT среда и ще донесе страхотни резултати за нула време.

Запитване за наличност

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката