Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Поддръжката на Microsoft за Office 2013 скоро ще приключи. Към кой пакет да преминете след това?

  • Microsoft
  • Office
  • Сравнение на продукти

1. 3. 2023

Жизненият цикъл на Microsoft Office 2013 скоро ще приключи – разширената поддръжка ще бъде на разположение до 11 април 2023 г. След това популярният пакет Office ще продължи да функционира, но Microsoft вече няма да предоставя корекции на грешки и пачове за сигурност. В резултат на това, ако потребителите се сблъскат с някакъв технически проблем с програмите си, те ще трябва сами да намерят решение.

Въпреки че Office 2013 е добре познат на много хора и благодарение на своята стабилност все още се използва широко дори и сега, 10 години след пускането му сякаш вече е време да помислите за модернизиране на работната си среда с пакет, който предлага по-нови функции за продуктивност. За да избегнете съществени промени в работните навици на служителите си, препоръчваме да преминете към един от трите най-нови безсрочни пакета на Office на Microsoft, а именно:

Office 2016 Professional Plus

Край на поддръжката: 14.10.2025 г.

Office 2016 – добре поз­на­тият наследник на Office 2013, е достъпен и по­пу­ля­рен продукт, препоръчван за ор­га­ни­за­ции, които искат да удължат и подобрят работата с кла­си­чес­кия пакет на Office.

Office 2019 Professional Plus

Край на поддръжката: 14.10.2025 г.

Office 2019 използва същата софтуерна компилация като Office 2016, но добавя ня­кол­ко функции за по-добро съ­труд­ничество и подобрена произ­води­тел­ност, като оси­гурява чудесен баланс меж­ду класическата работна среда на Office и по-новите, базирани в облака среди.

Office LTSC Professional Plus 2021

Край на поддръжката: 13.10.2026 г.

Office 2021 е най-новата версия на безсрочните пакети за продуктивност на Microsoft, която предоставя още повече функции за класическите настолни приложения и допълнително разширява възможностите за интеграция в облака и сътрудничество.

Както се вижда по-горе, краят на експлоатационния период и на трите пакета е много сходен (еднакъв за версиите 2016 и 2019), което дава възможност на вземащите решения лица да се съсредоточат върху избора на продукта, от който се нуждаят, въз основа на цената и необходимите функции. Научете повече за разликите и приликите между трите версии на MS Office в нашите статии за сравнение на Office 2016 спрямо Office 2019 и Office 2019 спрямо Office 2021.

Спестете разходи с хибридни решения

Ако фирмата ви иска да продължи да използва класическата работна среда на MS Office, но се нуждае и от някои инструменти, налични само в най-новите услуги на Microsoft, помислете за хибридно решение – комбинация между безсрочен пакет на Office и абонамент за Microsoft 365. Научете дали това е най-подходящото и бюджетно решение за вашата организация в нашата статия: Хибридни решения: как могат да помогнат на вашия бизнес да спести от софтуер?

Имате нужда от помощ при избора на подходящите решения за вашата фирма? Свържете се с нас за безплатна консултация!

Намирането на най-добрия баланс между функциите, продължителността на живота и цената на даден продукт може да отнеме много време и енергия. Нашата фирма предоставя безплатни лицензионни консултации, така че ако искате да спестите време, пари и нерви, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да ви помогнем и да ви посъветваме за най-подходящите решения.


Запазване на тази статия като PDF

Вашият продукт беше добавен към количката