Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Office 2019 Professional Plus

BG
български и над 10 други езика
 • GB английски
 • DE немски
 • FR френски
 • IT италиански
 • PT португалски
 • ES испански
 • RU руски
 • RO румънски
 • RS сръбски
 • HR хърватски
 • + още няколко езика
product-img-forscope-Office-2019-Pro-Plus@0.5x
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
% express-delivery
В наличностдоставка до 5 минути
В момента не е в наличност
Доставка по имейл
Клиентите ни купуват също:
Project 2019 Professional
Project 2019 Professional
1 928,33 лв. 1 185,00 лв.
1 043 лв.
375 лв.
450,00 лв. с ДДС (20%)
98% от клиентите препоръчват пазаруването през forscope.bg
 • Електронен сертификат
 • Прехвърляем (онлайн активация)
 • За 1 устройство
 • Съдържание: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access и Skype for Business
 • Безсрочно ползване
 • Съвместим с операционна система Windows
 • Съвместим с услуги за отдалечен работен плот (RDS)
Тип продукт:
пълна версия; евентуално надстроен чрез споразумение за поддръжка с притежателя на авторските права
Тип разпространение:
Volume (OLP, EA или сходен); eлектронен сертификат
Използван софтуер:
да; предоставяме всички необходими документи в съответствие със законодателството на ЕС
Валиден за:
до живот
Прехвърляемост:
прехвърляем
Метод на инсталация:
инсталация от файл за инсталация от производителя (ние предоставяме линк за сваляне на файла)
Архитектура:
32/64 bit
Съвместимост с ОС:
Windows
Език:
многоезичен софтуер
Съвместимост с MS Office:
MS Office Standard, MS Office Pro Plus и самостоятелните приложения на MS Office
Съвместими продуктови кодове (P/N):
79P-05729, 79P-05717, 79P-05738, 79P-05728
 • Сертификат за софтуер
 • Документация в съответствие със законодателството на ЕС (Декларация)
 • Потвърждение за покупката (фактура)
 • Инсталационен файл за изтегляне
Операционна система:
Windows 10; Windows Server 2019
Графика:
графичен процесор с DirectX 9 с WDDM 2.0 драйвер
Пространство на твърдия диск:
4 GB
Памет:
2 GB RAM (32-bit); 4 GB RAM (64-bit)
Процесор:
двуядрен 1,6 GHz

Office 2019 Professional Plus

Office 2019 Professional Plus е подходящ софтуер за домашна и офис работа. Той ще помогне на вас и вашия екип да се справят с задачите по-лесно и ефективно, отколкото преди. Наслаждавайте се на нови и подобрени функции, по-интуитивен дизайн, удобни инструменти за превод и редактиране, по-добра интеграция с услугите за управление на права в Windows за Windows Server, предотвратяване на загуби на данни от Exchange и много други!

Важно: Продуктите на Microsoft Office 2019 се поддържат само за Windows 10.

Все още нямате Windows 10? Разгледайте нашето предложение за Office 2016 - пакетът е съвместим с по-старите версии на Windows.

Word 2019 предлага широк спектър от нови функции, шаблони и инструменти, за да създадете великолепни и структурирани документи. Подобрената технология за откриване на правописни и граматични грешки и инструмент на Microsoft Translator ще ви осигури голяма подкрепа при писане, така че вашите документи винаги да са на високо ниво, независимо от езика, на който пишете. Също така можете да създавате и редактирате сложни математически уравнения с новата функция LaTeX математически синтаксис и да ги включите перфектно във вашите документи!

 

Excel 2019 ви помага лесно да управлявате различни видове и количества данни. Създавайте електронни таблици от шаблони и използвайте приложението, за да превърнете данните си в завладяващи документи. Excel 2019 включва нови привлекателни функции като: диаграма на карти за сравняване на стойности и показване на категории в географски регион, мащабируема векторна графика, фунии за показване на стойности в няколко етапа на процеса, мастилни уравнения за включване на сложни математически уравнения и още много!

 

Използвайте PowerPoint 2019, за да представите своите снимки, бизнес идеи, планове или доклади по професионален и изключително атрактивен начин. Дайте възможност на вашата история и идеи, да се отличат с красив дизайн, богати анимации, PowerPoint Morph, кинематографично движение или триизмерни модели и икони, които ще впечатлят както вашите приятели, така и бизнес партньори. Освен това, новата функция за увеличаване на PowerPoint въвежда нелинейно разказване на истории - сега можете да създавате интерактивни кратки слайдове, които дават на презентациите ви свеж и модерен външен вид!

 

Publisher 2019 ви помага лесно да създавате, персонализирате и споделяте широка гама от публикации с професионално качество. Независимо дали става въпрос за маркетинг, или за печатни материали за продажба, или публикации за вашия уеб сайт, или бюлетини, Publisher ще ви помогне да получите най-добрите резултати за нула време.  

 

Outlook 2019 е най-добрият инструмент за управление и проследяване на имейли, контакти, задачи и лични и групови календари. Той предлага традиционни мощни функции, както и нови, които ще направят работата ви още по-ефективна. Едно от новите допълнения е функцията за фокусирана входяща кутия, която разделя входящата ви поща в раздела Focused tab, който включва най-важните имейли и раздела Other tab, където можете лесно да получите достъп до не толкова важни съобщения. Можете също така да разгледате отговорите на хората по заявки за срещи, да използвате "@" команди за маркиране на хора в имейли или да изберете време, което да е подходящо за всички и да планирате срещи в часови зони.

 

Създайте база данни с Access 2019, дори когато не сте експерт в базите данни или не знаете как да напишете код! Тази мощна система за управление ви позволява лесно да съхранявате, сортирате, анализирате, обобщавате и представяте огромно количество данни. Най-новата версия идва с много подобрени инструменти и функции. Функцията „Large Number data type“ съхранява голям брой данни в непарична, числова стойност (която е съвместима с типа данни SQL_BIGINT в ODBC). Благодарение на този тип съхранение, големите ви числа могат да се изчисляват много по-ефективно. Можете също така да използвате нови графики, поддръжка за dBASE или Property Sheet сортиране!

  

Microsoft Skype for Business е добре позната комуникационна услуга, която свързва колеги и им позволява да си сътрудничат по ефективен начин от почти навсякъде. Приложението осигурява достъп до съобщения, аудио и видео разговори, обмен на файлове или групови онлайн срещи и конференции. Skype ще ви спести много време и разходи, особено когато членовете на екипа ви трябва да си сътрудничат, докато някои от тях работят извън офиса!
Бележка: Skype for Business изисква Skype for Business Server или абонамент за Microsoft 365 Business.

 

Приложението OneNote не е част от пакета Office 2019 и е заменено с OneNote за Windows, който е включен в Windows 10.
 

 

Важно: Не е възможно да инсталирате Volume лицензи и Retail лицензи на едно и също устройство. Това означава, например, че не можете да инсталирате Microsoft Office Home and Business (лиценз Retail) и Project Professional (Volume лиценз) на същия компютър.

Запитване за наличност

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката

  Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите