Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Windows 10 Pro (Volume)

bg|upper
български и над 10 други езика
 • GB английски
 • DE немски
 • FR френски
 • IT италиански
 • PT португалски
 • ES испански
 • RU руски
 • RO румънски
 • RS сръбски
 • HR хърватски
 • + още няколко езика
express-delivery
product-img-Windows-10-Pro-Volume@0.5x
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
Изберете версия:
На склад разпродаден
Доставка:
 • По имейл
  С куриер
 • При поискване До 4 работни дни До 1-2 работни дни До 5 минути
 • безплатна доставка
495 лв. 139 лв. 115,83 лв. без ДДС (20%)
98% от клиентите препоръчват пазаруването през forscope.bg
Тип лиценз:
пълна версия; евентуално надстроен чрез споразумение за поддръжка с притежателя на авторските права
Тип разпространение:
Volume (OLP, EA или сходен); eлектронен сертификат
Употребяван софтуер:
да; предоставяме всички необходими документи в съответствие със законодателството на ЕС
Лиценз валиден за:
до живот
Прехвърляемост:
прехвърляем
Метод на инсталация:
инсталация от файл за инсталация от производителя (ние предоставяме линк за сваляне на файла)
Архитектура:
32/64 bit
Език:
многоезичен лиценз
 • Сертификат за лиценз
 • Документация в съответствие със законодателството на ЕС (Декларация)
 • Потвърждение за покупката (фактура)
 • Инсталационен файл за изтегляне
Графика:
графичен процесор с DirectX 9 с WDDM 1.0 драйвер
Пространство на твърдия диск:
16 GB (32-bit); 20 GB (64-bit)
Памет:
1 GB RAM (32-bit); 2 GB RAM (64-bit)
Процесор:
1 GHz

Windows 10 Pro (Volume)

Детайли за лицензиране

Специфики на лицензирането

Windows 10 Pro (Volume) ви позволява да инсталирате Windows 10 Prо както обикновено, но също така ви дава всички предимства на обемния лиценз: по-бърз трансфер на лиценз, ако промените устройството си, възможност за групово инсталиране на ОС, ключ за многократно активиране (MAK) и др.

Специфики на инсталацията

Както с всеки Windows 10 Pro, можете да използвате Media Creation Tool, за да инсталирате този продукт.

Характеристики

Aктуална операционна система за бизнес и работа в държавната администрация

Windows 10 Pro се грижи за нуждите на собствениците на бизнес, които искат да използват най-новите постижения в областта на разработката на софтуер в полза на техните компании. Операционната система позволява по-бързо и икономично-ефективно управление на Вашите данни и подобрява значително вградените функции за сигурност. Тези функции за сигурност и гъвкавост идват ръка за ръка с други страхотни нововъведения, които ще направят и Вашата работа, и Вашето свободно време пред компютъра пълноценни и много приятни.

Надежден бизнес партньор

Windows 10 Pro представлява надежден дигитален партньор в бизнеса, който ви помага да правите нещата по приятен и сигурен начин. С BitLocker можете да криптирате вътрешни устройства и външни USB устройства и да ги изпращате или получавате в зависимост от нуждите на Вашата компания. Local Group Policy Ви предлага опция "докосни веднъж, конфигурирай много" за управление на потребителските настройки в домейна на фирмата Ви.

В случай, че фирмата Ви използва Azure Active Directory, можете да настроите Вашите устройства с Windows 10 Pro , за да влизате директно в Azure, като изберете опция "Това устройство принадлежи към моята организация" по време на настройването.

А с актуализацията на Windows за Бизнес управление можете да управлявате точното време, в което да се правят актуализации, така че да не се наруши работата Ви.

Мултитаскинг

От гледане на повече приложения на един екран до свързване към работния ви компютър по време на пътуване, Windows 10 Pro Ви позволява да отделяте по-малко внимание за управлението на устройството и повече за въвеждането на иновации във Вашия бизнес. Чрез Дистанционното управление на декстопа можете да продължите да работите по Вашите проекти от всяко място и по всяко време, като се свържете с Вашия компютър от разстояние. Можете спокойно да виждате и управлявате всичките си активни приложения, файлове и документи в един прозорец чрез Task View. А ако имате нужда от повече, създайте и ръководете няколко виртуални машини на един компютър с Hyper-V.

Continuum

Continuum е новата функция, чрез която Windows може да открие типа хардуер, който използвате, и да избере подходящ интерфейс за вашето устройство. По този начин активните Ви раздели ще се мащабират безпроблемно до всеки екран, на който решите да работите.

 

Microsoft Edge

Edge е новият браузър на Windows 10, който ще накара интернет да бъде на Ваше разположение! С Microsoft Edge можете да пишете, въвеждате и маркирате директно на уеб страниците, и да ги споделяте с други. Подобрената адресна лента ще отговори на Вашия въпрос, преди да сте приключили с него. Новият изглед за четене автоматично ще премахне излишните елементи, отвличащи вниманието, така че те да не Ви пречат да научите и да правите повече. В допълнение, с Microsoft Edge животът на батерията на Вашия компютър продължава значително по-дълго, отколкото с Chrome или Firefox.

Геймъри, за вас!

Любителите на Xbox ще могат да се насладят на по-социално гейминг изживяване, като споделят своите постижения онлайн. Функцията Game DVR позволява на потребителя да запише и да сподели най-епичните си победи или най-смешните си моменти с приятели в социалните мрежи.

Само за вас

Ако компютърът е оборудван с биометричен сензорен хардуер, Windows Hello ще Ви разпознае и поздрави, като по този начин Ви спестява запомнянето на пароли.

Може да използвате

Запитване за наличност

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката

  Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите