Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Инсталиране, активиране и деактивиране на продукти Adobe CS

Инсталиране, активиране и деактивиране на продукти Adobe CS

Това е кратко ръководство за инсталиране, активиране и деактивиране на продукти от Adobe Creative Suite.

Инсталиране и активиране

  1. Изтеглете инсталационните файлове за избраната програма от линковете, предоставени от производителя или продавача на софтуера. Изчакайте всички инсталационни файлове да се изтеглят напълно, преди да започнете инсталацията. Някои програми (като Illustrator CS6, например) имат повече от един инсталационен файл.
  2. Когато изтеглянето на всички инсталационни файлове приключи успешно, отворете изпълнимия файл (*.exe) и следвайте стъпките за инсталиране на програмата.
  3. В една от стъпките инсталацията ще поиска сериен номер – въведете своя сериен номер и преминете към следващата стъпка.
  4. След серийния номер вероятно ще бъдете помолени да влезете във своя Adobe акаунт (известен също като Adobe ID). Ако нямате такъв, на тази стъпка ще има опция да го създадете.
  5. След това инсталацията ще продължи с опции за софтуера, който искате да инсталирате (например ще можете да изберете какви компоненти и / или програми да инсталирате, къде да ги инсталирате и т.н.).
  6. Сега просто изчакайте инсталацията да завърши – след като приключи, можете да използвате софтуера си!

Деактивиране

Ако трябва да преместите лиценза (серийния номер) от един компютър на друг, първо трябва да го деактивирате от устройството, на което го използвате в момента. За целта се уверете, че сте свързани с интернет, след това отворете софтуера и отидете в менюто в горната част на прозореца на програмата. Щракнете върху Help (Помощ) и изберете Deactivate (Деактивиране), след което изберете опция Deactivate permanently (Перманентно деактивиране).

При успешно деактивиране диалоговият прозорец трябва да изглежда подобно на този:

Сега вече можете да активирате продукта на друг компютър.

Вашият продукт беше добавен към количката

    Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите