Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Microsoft 365 Apps for Business – 1 година

BG
български и над 10 други езика
 • GB английски
 • DE немски
 • FR френски
 • IT италиански
 • PT португалски
 • ES испански
 • RU руски
 • RO румънски
 • RS сръбски
 • HR хърватски
 • + още няколко езика
product-img-forscope-Microsoft-365-Apps-for-Business@0.5x
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
Тип софтуер:
абонамент
Вариант: електронен сертификат
В наличностЕлектронна доставка до 1-2 работни дни
В момента не е в наличност
Доставка по имейл
235 лв.
282,00 лв. с ДДС (20%)

Търсите консултация за проект и индивидуална ценова оферта? Свържете се с нас.

Индивидуална оферта

 • Прехвърляем (онлайн активация)
 • 1-годишен абонамент за 1 потребител
 • Може да се използва за нов абонамент или за подновяване
 • Важно: Абонаментите за Microsoft 365 не подлежат на възстановяване на парите.
Тип продукт:
пълна версия
Тип разпространение:
абонамент; електронен сертификат
Валиден за:
1 година
Прехвърляемост:
прехвърляем
Метод на инсталация:
инсталация от файл за инсталация от производителя (ние предоставяме линк за сваляне на файла)
Архитектура:
32/64 bit
Съвместимост с ОС:
Windows, macOS, Android, iOS
Език:
многоезичен софтуер
 • Сертификат за софтуер
 • Документация в съответствие със законодателството на ЕС
 • Потвърждение за покупката (фактура)
 • Инсталационен файл за изтегляне
Операционна система:
Windows 7, 8.1, 10; двете най-нови версии на macOS

Microsoft 365 Apps for Business – 1 година

Microsoft 365 Apps for Business е предназначен за фирми, които желаят да използват приложенията на Office заедно с решение за съхранение в облака без допълнителни услуги. По същество това е абонаментният еквивалент на Office Professional Plus с допълнителен достъп до определен обем място за съхранение в OneDrive.

Съдържание на продукта:
 • Office приложетия (настолни, уеб и мобилни версии): Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access (само на PC), Publisher (само на PC).
 • OneDrive – 1 TB облачно съхранение на потребител.

Подробности за лицензирането

Microsoft 365 Apps for Business позволява на всеки потребител да инсталира напълно приложенията на Office на 5 мобилни устройства, 5 таблета и 5 персонални компютъра, лаптопа или Mac устройства. Един абонамент може да се използва само от един потребител.

Този абонаментен план може да се използва за създаване на нов администраторски акаунт или да се добави към съществуващ акаунт в Microsoft 365 Admin Center. Имайте предвид, че не може да се използва с обикновен акаунт в Microsoft, който не е бизнес акаунт. Освен това може да бъде закупен само от фирми с до 300 служители. По-големите фирми трябва да закупят плановете на Microsoft 365 Enterprise.

Функции

Всички приложения и услуги на Microsoft 365 се актуализират редовно и освен корекции на грешки и актуализации на защитата веднага ще получавате и всички най-нови функции.

Word 365 ви предоставя инструменти, с които да създавате модерно изглеждащи и ясно структурирани документи без никакви усилия. Непрекъснатите подобрения в откриването на правописни и граматически грешки, съчетани с функциите за разпознаване на реч и Microsoft Translator, ви помагат в писането, независимо от използвания език. Word 365 предлага и трансформиране на документи в PDF или в интерактивни, лесни за споделяне уеб страници.

Excel 365 ви помага да работите бързо и прецизно с различни типове и количества данни. Създавайте електронни таблици от шаблони и превръщайте данните във впечатляващи, ясни и разбираеми документи. Ускорете въвеждането на математически изрази с функцията „Ръкописни уравнения“, която автоматично преобразува написаните на ръка уравнения в използваеми формули, и представяйте резултатите от анализа на данните по визуално убедителен начин с графики, диаграми и дори 3D модели.

PowerPoint 365 представя вашите снимки, бизнес идеи, планове или доклади по изключително изискан начин. Добавете динамика към историята и идеите си с богати анимации, кинематографично движение, Morph (метаморфоза), Zoom (мащабиране), 3D модели и др. Използвайте @mentions в коментарите, за да уведомите колегите си, че очаквате реакция или коментар от тях, и се наслаждавайте на бърза съвместната работа отвсякъде.

Outlook 365 е водещото в индустрията приложение за изпращане на имейли, съхраняване на контакти, управление на задачи и организиране на лични и групови календари. Определяйте приоритетите в графика си с функцията „Фокусирани входящи“ (Focused Inbox), която подрежда най-важните имейли в раздела „Фокусирани“, а по-малко важните – в раздела „Други“, отбелязвайте колегите си в имейлите със символа „@“ или избирайте подходящо за всички време и насрочвайте срещи в различни часови зони.

OneNote 365 вгражда почти всички типове файлове – от електронни таблици, създадени в Excel, до видеоклипове, като по този начин посреща и най-взискателните ви нужди за водене на бележки. Приложението може да бъде синхронизирано с всичките ви устройства, което позволява да записвате впечатления и бележки в цифровите си бележници отвсякъде.

Създайте база данни с Access 365, дори когато не сте експерт в базите данни или не знаете как да напишете код! Тази мощна система за управление ви позволява лесно да съхранявате, сортирате, анализирате, обобщавате и представяте огромно количество данни.

Publisher 365 ви помага лесно да създавате, персонализирате и споделяте широка гама от публикации с професионално качество. Независимо дали става въпрос за маркетинг, или за печатни материали за продажба, или публикации за вашия уеб сайт, или бюлетини, Publisher ще ви помогне да получите най-добрите резултати за нула време.

OneDrive осигурява до 1 TB пространство за хостинг на файлове и допълнителни услуги за синхронизиране. Той свързва всички ваши файлове в Microsoft 365 и в много различни платформи и устройства и ви позволява да споделяте и да си сътрудничите по проектите си с други членове на екипа безпроблемно и интуитивно.


Търсите хибридно решение? Разгледайте статията ни по-долу и разберете как да извлечете максимална полза от комбинация от безсрочни и абонаментни продукти!
Office 2019, Microsoft 365 или и двете?

Запитване за наличност

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката