Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Как да върнете или замените продукт, закупен от нас?

Как да замените или върнете продукта си:

Имаме два различни документа, които можете да използвате, ако искате да замените или върнете продукт, който сте закупили от нас. Моля, попълнете Протокол за рекламация, ако искате да замените продукт. Ако искате да върнете продукт използвайте формуляра за Оттегляне от договор и ние ще възстановим сумата по поръчката ви.

Изтеглете Протокол за рекламация
Изтеглете формуляр за Оттегляне от договор

Моля, прочетете следния текст за повече информация във връзка с всеки от документите и за процеса на замяна на продукт или възстановяване на сума.

Протокол за рекламация

Ако се нуждаете от замяна на продукт, моля, попълнете Протокол за рекламация. Цялата необходима информация трябва да бъде попълнена, за да можем да изпълним заявката ви възможно най-скоро.

  • Необходимо е да да отпечатате, попълните, подпишете и приложите Протокол за рекламация за всяка замяна, която искате да направите. Моля, винаги изпращайте отпечатания, подписан, сканиран / фотографиран документ, както и попълненият цифров PDF файл.
  • Не приемаме продукти, изпратени до нас с плащане при доставка.
  • Доставчикът се съгласява да изпълни рекламацията в полза на клиента възможно най-бързо и не по-късно от 30 дни от датата на получаване на протокола за рекламация и продуктите, описани в него.
  • Не приемаме стоки, върнати по-късно от 2 години от първоначалното им изпращане до клиента.

Моля, прочетете внимателно Протокола за рекламация, преди да ни го изпратите. Благодарим ви!

Оттегляне от договор

Можете да върнете всеки продукт, който сте закупили и ние ще ви възстановим цялата сумата обратно. Предлагаме 30-дневен срок за връщане. Ако искате да върнете един или всичките закупени продукти, моля, попълнете формуляр за Оттегляне от договор. Цялата необходима информация трябва да бъде попълнена, за да можем да изпълним заявката ви възможно най-скоро.

  • Необходимо е да да отпечатате, попълните, подпишете и приложите формуляра за Оттегляне от договор за всяко връщане на продукт, което искате да направите. Моля, винаги изпращайте отпечатания, подписан, сканиран / фотографиран документ, както и попълненият цифров PDF файл.
  • Не приемаме продукти, изпратени до нас с плащане при доставка.
  • Доставчикът се съгласява да изпълни оттеглянето от договор в полза на клиента възможно най-бързо и не по-късно от 30 дни от датата на получаване на формуляра за Оттегляне от договор и продуктите, описани в него.
  • Продуктите могат да бъдат върнати не по-късно от 30 дни от първоначалното им изпращане до клиента.

Моля, прочетете внимателно формуляра за Оттегляне от договор, преди да ни го изпратите. Благодарим ви!

Често задавани въпроси

Колко време отнема процедурата за гаранционен иск?

Гаранционното искане ще бъде изпълнено не по-късно от 30 дни от датата на получаване, освен ако не са взаимно договорени условия за по-дълъг период от време. Предварително условие е да предоставите цялата информация, което ще доведе до бърза обработка на искането. Това се осъществява чрез изпращане на правилно попълнени формуляри за гаранционен иск.

Ще получа ли известие за настъпили промени в статуса по моя гаранционен иск?

Ще бъдете уведомени за всички промени в статуса на искането ви по имейл. Ние стриктно спазваме процедурата за гаранция и се стремим да разрешим всички искания възможно най-бързо.

Кой плаща разходите, свързани с връщането на физически продукти?

Ако имате разходи, свързани с връщането на физически продукти и вашето искане е оправдано, ние ще покрием тези разходи въз основа на доказателство за плащане (като например разписка от поща или подобен документ).

Вашият продукт беше добавен към количката

    Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите