Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Застраховка „Гражданска отговорност“ – допълнителна гаранция за безрискови покупки

  • Легалност

31. 3. 2023

Когато става въпрос за използван софтуер, ние от Forscope непрекъснато се стремим да направим възможно най-лесно за клиентите ни да решат да закупят от нас, както и да им гарантираме, че бизнесът им ще бъде добре защитен с нашите продукти. Поради това се свързахме с Vienna Insurance Group (по-конкретно с Kooperativa – чешкия клон на VIG), който гарантира за нашата фирма и предостави цялостно застрахователно покритие за евентуални щети.

Какви са условията на застраховката „Гражданска отговорност“?

  • Застраховката покрива всички потенциални щети, които могат да възникнат във връзка със закупуването на използван софтуер от Forscope.
  • Застраховката покрива всички транзакции в цяла Европа.
  • Застраховката покрива щети до 20 млн. чешки крони (или равностойността на приблизително 850 000 евро).

Застрахователният сертификат можете да видите тук: PDF

За Vienna Insurance Group

Vienna Insurance Group (VIG) е водещата застрахователна група в Централна и Източна Европа. Състои се от повече от 50 застрахователни дружества и пенсионни фондове с около 29 000 служители и осигурява на своите клиенти възможно най-добрата защита срещу ежедневните рискове.

Какво друго гарантира нашата надеждност?

Застраховката „Гражданска отговорност“ е просто още една възможност за гаранция, която предоставяме на нашите клиенти, за да могат да закупуват софтуер от нас без абсолютно никакви притеснения. Целта ни обаче е да не се налага изобщо да използваме застраховката „Гражданска отговорност“.

За нашата надеждност говорят и следните факти:

  • ние сме на пазара за използван софтуер от повече от 10 години;
  • предоставяме на клиентите си подробна документация за софтуера, придружена от декларацията на първия купувач (необходимо условие за законно прехвърляне на собствеността върху софтуера);
  • ние сме партньор на Microsoft, разполагаме със сертификат ISO 9001 и лицензионни специалисти, сертифицирани като професионалисти в управлението на софтуерни активи от BSA Verafirm;
  • ние сме доставчик на използван софтуер за стотици обществени институции и корпорации;
  • ние сме финансово стабилна фирма с прозрачна икономическа отчетност и одит.

Искате да обсъдим допълнително гаранциите, които предоставяме за нашите продукти? Свържете се с нашия екип по продажбите и с удоволствие ще отговорим на всички ваши въпроси по темата!


Запазване на тази статия като PDF

Вашият продукт беше добавен към количката