Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Windows 10 − активиране

Инсталираният Windows 10 трябва да бъде активиран в рамките на 30 дни след първоначалното влизане в системата. Не забравяйте за активацията! Ако операционната система не е активирана, се счита за незаконна и излагате на риск всичките си данни, защото те не са защитени.

Моля, обърнете внимание: В момента всички наши лицензи за Windows 10 са нови и се активират по време на инсталацията, което означава, че не е необходимо да преминавате през това ръководство за активация, освен ако не получите съобщение за грешка при въвеждането на продуктовия ключ. Също така, ако искате да прехвърлите лиценза си от едно устройство на друго, първо го деактивирайте (кликнете тук, за да разберете как). Следвайте ръководството за активация по-долу, след като сте инсталирали Windows на новото устройство.

Активация по Интернет

Най-лесният начин да активирате Windows е по Интернет.

Следвайте следните стъпки, за да активирате Windows 10:

  1. „Актуализиране и Защита“ и отидете на „Активиране“ (вижте снимката по-долу).
  2. Намерете „Промяна на продуктовия ключ“ и кликнете върху него. Ще се покаже прозорец, в който се изисква да въведете продуктовия ключ.
  3. Въведете продуктовия ключ, който сте получили с поръчката си, щракнете върху „Продължи“ и след това следвайте инструкциите.

Активация по телефона

В случай, че активацията по Интернет на вашия продукт не е успешна, по някаква причина, можете да активирате Windows 10, чрез активация по телефона. За да направим активацията по телефона по-удобна за Вас, създадохме полуавтоматизирана онлайн услуга, наречена Letactivate.com, която ще ви помогне да активирате продукта си бързо и лесно.

Прочетете нашето „стъпка по стъпка“ ръководство за активация по телефона тук:

Ръководство за активация по телефона на Windows 10 продукти

Вашият продукт беше добавен към количката

    Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите