Настройки

Microsoft 365 Business Basic – 1 година

BG
български и над 10 други езика
 • GB английски
 • DE немски
 • FR френски
 • IT италиански
 • PT португалски
 • ES испански
 • RU руски
 • RO румънски
 • RS сръбски
 • HR хърватски
 • + още няколко езика
product-img-forscope-Microsoft-365-Business-Basic@0.5x
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
Тип софтуер:
абонамент
Вариант: електронен сертификат
В наличностЕлектронна доставка до 1-2 работни дни
В момента не е в наличност
Доставка по имейл
Клиентите ни купуват също:
Office 2019 Professional Plus
Office 2019 Professional Plus
1 042,00 лв. 375,00 лв.
125 лв.
150,00 лв. с ДДС (20%)

Търсите консултация за проект и индивидуална ценова оферта? Свържете се с нас.

Индивидуална оферта

 • Прехвърляем (онлайн активация)
 • 1-годишен абонамент за 1 потребител
 • Може да се използва за нов абонамент или за подновяване
 • Важно: Абонаментите за Microsoft 365 не подлежат на възстановяване на парите.
Тип продукт:
пълна версия
Тип разпространение:
абонамент; електронен сертификат
Валиден за:
1 година
Прехвърляемост:
прехвърляем
Метод на инсталация:
инсталация от файл за инсталация от производителя (ние предоставяме линк за сваляне на файла)
Архитектура:
32/64 bit
Съвместимост с ОС:
Windows, macOS, Android, iOS
 • Сертификат за софтуер
 • Документация в съответствие със законодателството на ЕС
 • Потвърждение за покупката (фактура)
 • Инсталационен файл за изтегляне
Операционна система:
Windows 7, 8.1, 10; двете най-нови версии на macOS
Резолюция на екрана:
1280×768 или по-голям дисплей
Графика:
графичен процесор с DirectX 9 с WDDM 2.0 драйвер

Microsoft 365 Business Basic – 1 година

Microsoft 365 Business Basic е пакет за продуктивност, който е най-подходящ за компании, търсещи достъпно облачно решение като допълнение към настолния си пакет на Office (например Office 2019). Потребителите на Microsoft 365 Business Basic могат да използват най-важните услуги онлайн, като например дистанционна работа и видеоконференции, и да ползват първокласни уеб и мобилни приложения, адаптирани специално за бизнеса.

Съдържание на продукта:
 • Microsoft Teams – онлайн срещи и видеоконференции за до 300 потребители.
 • Уеб и мобилни версии на приложенията на Office: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote.
 • 1 TB място за съхранение в облака в OneDrive за всеки потребител.
 • 50 GB пощенска кутия и персонализиран домейн за имейл адрес.

Подробности за лицензирането

Този абонаментен план може да се използва за създаване на нов акаунт на администратор или да се добави към съществуващ акаунт в Microsoft 365 Business. Имайте предвид, че той не може да се използва с обикновен акаунт в Microsoft, необходим е бизнес акаунт.

Функции

Всички приложения и услуги на Microsoft 365 се актуализират редовно и освен корекции на грешки и актуализации на защитата веднага ще получавате и всички най-нови функции.

Microsoft Teams е популярен и широко използван софтуер за работа в екип, базиран в облака, чиито основни функции включват изпращане на съобщения, споделяне на файлове, видеоразговори и срещи. Силно адаптивен, MS Teams е подходящ за компании от всякакъв размер. Благодарение на интеграцията с много други продукти и услуги на Microsoft, като Exchange, PowerPoint и SharePoint, MS Teams дава възможност за съвместна работа по съдържание в реално време от служители, работещи както на място, така и дистанционно на различни устройства и платформи, включително Windows, macOS, Android и iOS.

Word 365 ви предоставя инструменти, с които да създавате модерно изглеждащи и ясно структурирани документи без никакви усилия. Непрекъснатите подобрения в откриването на правописни и граматически грешки, съчетани с функциите за разпознаване на реч и Microsoft Translator, ви помагат в писането, независимо от използвания език. Word 365 предлага и трансформиране на документи в PDF или в интерактивни, лесни за споделяне уеб страници.

Excel 365 ви помага да работите бързо и прецизно с различни типове и количества данни. Създавайте електронни таблици от шаблони и превръщайте данните във впечатляващи, ясни и разбираеми документи. Ускорете въвеждането на математически изрази с функцията „Ръкописни уравнения“, която автоматично преобразува написаните на ръка уравнения в използваеми формули, и представяйте резултатите от анализа на данните по визуално убедителен начин с графики, диаграми и дори 3D модели.

PowerPoint 365 представя вашите снимки, бизнес идеи, планове или доклади по изключително изискан начин. Добавете динамика към историята и идеите си с богати анимации, кинематографично движение, Morph (метаморфоза), Zoom (мащабиране), 3D модели и др. Използвайте @mentions в коментарите, за да уведомите колегите си, че очаквате реакция или коментар от тях, и се наслаждавайте на бърза съвместната работа отвсякъде.

Outlook 365 е водещото в индустрията приложение за изпращане на имейли, съхраняване на контакти, управление на задачи и организиране на лични и групови календари. Определяйте приоритетите в графика си с функцията „Фокусирани входящи“ (Focused Inbox), която подрежда най-важните имейли в раздела „Фокусирани“, а по-малко важните – в раздела „Други“, отбелязвайте колегите си в имейлите със символа „@“ или избирайте подходящо за всички време и насрочвайте срещи в различни часови зони.

OneNote 365 вгражда почти всички типове файлове – от електронни таблици, създадени в Excel, до видеоклипове, като по този начин посреща и най-взискателните ви нужди за водене на бележки. Приложението може да бъде синхронизирано с всичките ви устройства, което позволява да записвате впечатления и бележки в цифровите си бележници отвсякъде.

OneDrive осигурява до 1 TB пространство за хостинг на файлове и допълнителни услуги за синхронизиране. Той свързва всички ваши файлове в Microsoft 365 и в много различни платформи и устройства и ви позволява да споделяте и да си сътрудничите по проектите си с други членове на екипа безпроблемно и интуитивно.

В Exchange Online е внедрено решение за хоствани съобщения, подобно на възможностите на Microsoft Exchange Server – то дава на потребителите достъп до електронна поща, пощенска кутия, календар, контакти и задачи от персонални компютри, уеб браузъри и мобилни устройства.

SharePoint Online помага на фирмите да създават, споделят и управляват съдържание, сайтове, знания, работни пространства и приложения в цялата организация. С помощта на SharePoint можете да подобрите работата в екип и сътрудничеството между различните отдели, като им позволите бързо да намират и споделят цялата необходима информация в рамките на организацията и извън нея.


Търсите хибридно решение? Разгледайте статията ни по-долу и разберете как да извлечете максимална полза от комбинация от безсрочни и абонаментни продукти!
Office 2019, Microsoft 365 или и двете?

Запитване за наличност

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката