Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Изкупуване на софтуер

Вашата фирма или организация притежава ли вечни софтуерни продукти (без абонамент), от които вече не се нуждаете? Ако продуктите отговарят на определени условия, ние предлагаме да ги закупим от вас. Разгледайте списъка с условия по-долу и научете как да получите пари за вече излишния си софтуер. по-долу и научете как може да спечелите от вашия излишен софтуер.

Условия за изкупуване на софтуера:

  • Вие представлявате фирма или организация (не купуваме софтуер от физически лица).
  • Продуктите, които притежавате, са вечни (без абонаменти), законни и имате доказателство за тяхната собственост и автентичност.
  • Можем да изкупуваме само определен софтуер, тъй като трябва да вземем предвид количеството, вида и годината на издаване на вашите софтуерни продукти. Моля, свържете се с нас за повече информация.

Спестете два пъти!

Искате ли да надстроите софтуера си? Вземете го от нас! Цените на нашите продукти са с до 60% по-ниски от редовните цени на дребно. Спестете два пъти, като надстроите софтуера си, докато в същото време ние ви плащаме за стария.

Свържете се с нас

Ако се интересувате от продажбата на стария си софтуер, моля свържете се с нас, като попълните формуляра по-долу. Можете да добавите списък с имената на продуктите, които притежавате, или друга документация като прикачен файл към този формуляр.

Моля, обърнете внимание: Комуникацията, касаеща изкупуването на софтуера, може да бъде проведена както на английски език, така и на български език, но потенциалните бъдещи договори относно продажбата на вашия софтуер ще бъдат само на английски език.

Вашият продукт беше добавен към количката

    Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите