Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Изкупуване на лицензи

Дали вашата фирма или организация притежава софтуерни лицензи, от които вече не се нуждаете? Ако вашите лицензи отговарят на определени условия, ние ви предлагаме да ги изкупим от вас. Прегледайте списъка с условията по-долу и научете как може да спечелите от вашия излишен софтуер.

Условия за изкупуване на лицензите:

  • Вие сте представител на фирма или организация (не изкупуваме лицензи от физически лица).
  • Лицензите, които притежавате, трябва да са законни и да имате доказателство за тяхната собственост и автентичност.
  • Можем да изкупуваме само определени софтуерни лицензи, тъй като трябва да вземем предвид количеството, вида и годината на издаване на вашите софтуерни продукти. Моля, свържете се с нас за повече информация.

Спестете двойно!

Искате да ъпгрейднете софтуера си? Купете лицензи от нас! Цените на нашите продукти са с до 60% по-ниски от средните пазарни цени. Спестете двойно, като ъпгрейднете към нов софтуер и едновременно с това се освободите от стария.

Свържете се с нас

Ако се интересувате от продажба на стария си софтуер, свържете се с нас, като попълните формуляра по-долу. Можете да добавите списък с имената на продуктите, които притежавате, или друга документация като прикачен файл към формуляра.

Моля, обърнете внимание: Последвалата комуникация (както и потенциални бъдещи контакти) относно продажбата на вашите лицензи ще бъде само на английски език.

Вашият продукт беше добавен към количката

    Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите