Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Словашка електрическа компания спести повече от 70% от разходите за софтуер благодарение на нашето решение!

  • Конкретен пример

4. 8. 2021

Без реални примери може да ви е трудно да си представите колко всъщност може да спести вашата компания от софтуер, като поръча от нас. Ето защо, със съгласието на нашия клиент, изготвихме резюме на един проект, който беше финализиран съвсем скоро – през февруари 2021 г. Подробности за проекта може да видите по-долу.

Софтуерно решение за словашка електрическа компания

Клиент

Slovenské elektrárne, a.s.

Основана през 2002 г., компанията Slovenské elektrárne доставя електрическа енергия както за промишления сектор, така и за домакинствата в 3 европейски държави. Компанията има повече от 3500 служители и през 2015 г. е обявена от списание Forbes за най-голямата фирма в Словакия.

Продукти

Първоначално заявени продукти

  • Visio 2019 Standard
  • Visio 2019 Professional
  • Project 2019 Standard
  • Project 2019 Professional

Доставени продукти

  • Visio 2019 Professional
  • Project 2019 Professional


Тъй като поддръжката на Visio 2010 и Project 2010 приключи през 2020 г., клиентът искаше да обнови софтуера, за да запази чувствителните си данни напълно защитени. Първоначално бе направена заявка за около 300 броя издания Standard и Professional на Visio и Project 2019. Тъй като най-евтиният вариант за клиента беше да получи всички продукти под формата на изданието Professional, ние го убедихме да използва тази възможност и да спести още повече.

Това не е необичайно за нас, тъй като някои продукти е значително по-лесно да се вземат в по-големи количества. Така че съвсем логично е да предоставим на клиентите си по-пълно издание/версия, тъй като така те получават повече функции, а плащат по-малко!

Спестявания

Общите спестявания на нашия клиент достигнаха невероятните 72%, което означава, че той е платил стотици хиляди евро по-малко, отколкото ако беше закупил продуктите на обичайната пазарна цена. Разгледайте таблицата по-долу, за да видите размера на спестените разходи за всеки продукт, както и общите спестявания за целия проект:

Име на продукта КОЛИЧЕСТВО СПЕСТЕНИ*
Visio 2019 Professional 150 бр. 68%
Project 2019 Professional 270 бр. 73%
  ОБЩО 72% от общите разходи
*в сравнение с редовната пазарна цена

Цените на продуктите, които можете да намерите на нашия уебсайт, са валидни, когато поръчвате само няколко бройки, но в случай на по-големи проекти (на стойност поне 4 000 лева) можем да предложим много атрактивни индивидуални ценови оферти.

Търсите софтуерно решение, съобразено с вашите нужди? Свържете се с нас!

Вашият продукт беше добавен към количката