Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Software Deals става Forscope!

  • Новини Forscope
  • Прессъобщение

26. 3. 2020

Защо променяме името си?

Идеята за преименуване и преоткриване на нашата фирма се развива в главите ни повече от година и половина. Почувствахме, че е необходима промяна, за да можем да предоставяме още по-добри и по-широки услуги, съобразени с нуждите на нашите клиенти. Също така искахме ясно да се разграничим от другите фирми на пазара за използван софтуер, тъй като припознаването на нашата фирма с ненадеждни продавачи на софтуер започна да ни създава ненужни проблеми.

Друга важна причина за преименуването беше фактът, че искахме да обединим марката на всички 11 европейски пазара, на които присъства нашата фирма.

Новото име и лого отразяват по-добре същността и визията на нашата марка, както и ценностите, върху които е изградена тя. Това също ни позволява да защитим по-добре нашата марка – Forscope вече е регистрирана търговска марка на Европейския съюз.

Развълнувани сме от това, което предстои както сега, така и в бъдеще (като по-нататъшно разширяване на продуктовото ни портфолио) и се надяваме, че ще се насладите на това ново пътешествие с нас!

Кога ще се случи тази промяна?

През месец април. Постепенно ще преместим всички версии на нашия уебсайт на нов URL адрес. Ако напишете www.software-deals.bg в браузъра си след миграцията, ще бъдете автоматично пренасочени към новата ни страница: www.forscope.bg

Какво означава това за вас – нашите клиенти?

За вас единствената разлика ще се състои във факта, че ще посещавате уебсайт с различно име. Ако имате акаунт, той ще бъде прехвърлен на новия уебсайт и ще използвате същата информация за вход като обикновено. Телефонните номера за връзка с отдел „Грижа за клиента“, с вашия акаунт мениджър или нашия офис, остават същите.

Какво още остава непроменено:

  • Марката Forscope е собственост на RA Software s.r.o., същата фирма, която притежава марката Software Deals
  • Номерът на банковата сметка
  • Хората – няма да има промени в персонала, свързани с преименуването на фирмата ни

Ако искате на научите повече, моля, не се тревожете да се свържете с нас, ще се радваме да ви дадем повече информация.

Нека започне новата глава за предоставяне на страхотен софтуер на достъпни цени!

Искрено ваш,
Екипът на Forscope (скоро)

Вашият продукт беше добавен към количката