Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Коледни пожелания и преглед на 2022 г.

  • Новини Forscope

22. 12. 2022

Весела Коледа
и честита Нова година

Благодарим ви, че бяхте с нас през 2022 г.! Тази година се случиха много неща и се надяваме, че оценявате промените и подобренията, които подготвихме за вас. По-долу можете да видите резюме на всички основни събития. Нека също да споменем, че през идните месеци предстоят още много новости. Пожелаваме ви приятен коледен сезон и всичко най-добро през предстоящата година!

Обобщение на 2022 г.

Нова версия на нашия уебсайт

Променихме облика на нашия уебсайт, така че по-добре да отразява насочеността ни към B2B и обществените сектори. В него ще намерите още повече информация за използвания софтуер, спестяванията и предимствата от това да купувате от нас!

Придобиване на SoftwarePro

Нашата фирма стана още по-голяма! В началото на октомври 2022 г. словашката марка за продажба на използван софтуер SoftwarePro стана част от нашата фирма.

Вярваме, че благодарение на придобиването на SoftwarePro ще успеем да се доближим още повече до постигането на дългосрочната ни цел – спестяване на финансови ресурси за фирми и обществени институции“, заяви основателят и председател на Управителния съвет на Forscope Якуб Шулак.

Нови колеги

През тази година към фирмата ни се присъединиха цели 13 нови служители! Посрещнахме 3 нови колеги в централата ни в Бърно и 10 нови мениджъри продажби за пазарите, в които работим.

Конференции

Присъствахме и партнирахме на няколко конференции в Чехия, Полша, Хърватия и Гърция, където срещнахме много интересни хора както от обществения, така и от търговския сектор. Беше изключително приятно да се срещнем с хора от различни сектори и да споделим знанията си за това как лесно да спестяват с помощта на използван софтуер.

Уебинари

През пролетта започнахме да организираме собствени Forscope уебинари, посветени на въвеждането на използвания софтуер, неговата правна основа и ползите, които носи на компаниите и организациите. През годината проведохме десетки уебинари за различни пазари със стотици участници.

Започнахме да създаваме видеоклипове в YouTube

Започвайки с видеоклипа „Как можем да ви помогнем да спестите до 80% от разходите за софтуер“, започнахме да създаваме полезни въвеждащи видеоклипове по различни теми, свързани с нашата дейност (например разликите между нов и употребяван софтуер или как помагаме на публичните институции да спестят от софтуер), представени от нашите опитни колеги.

Всички ние във Forscope ви пожелаваме спокойна Коледа с близките ви и много успехи през новата година!

Вашият продукт беше добавен към количката