Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

OneSAM – платформа за вашите инсталационни файлове

24. 3. 2023

Ние от Forscope непрекъснато се стремим да подобряваме системите и услугите си с цел да направим работата с нашите продукти, услуги и системи възможно най-гладка и приятна.

Създадохме OneSAM, за да могат клиентите ни да започнат да използват закупените от нас продуктите възможно най-бързо и лесно.

Какво представлява OneSAM и за какво може да се използва?

OneSAM или One Software Asset Management е уеб платформа, в която клиентите могат да намерят инсталационни файлове за използвания софтуер, закупен от нашата фирма. Номерът на поръчката и имейлът, свързан с поръчката, се използват като идентификационни данни за вход – така клиентите ни получават достъп до точните файлове, които са им необходими за инсталирането на конкретните закупени продукти.

Платформата позволява на потребителите да изтеглят инсталационните файлове директно на текущото устройство или да генерират временна връзка (валидна за 48 часа) за изтегляне на друго устройство. Освен това се погрижихме OneSAM да е разбираем във всички държави, в които работим – в момента в горната част на страницата има 12 езика, от които можете да избирате.

Преминаването към по-стара версия вече е още по-лесно!

Наскоро добавихме възможност за изтегляне на инсталационни файлове за по-стари версии на закупения софтуер (downgrade) – благодарение на правата за преминаване към по-стара версия! Клиентите ще видят опцията под основната версия на всички използвани софтуерни продукти, за които тези права важат:

Преминаването към по-стара версия (downgrade) е право на крайния потребител, което му позволява да върне софтуера към по-стара версия. Например, ако клиент е закупил Windows Server 2022 Standard, той може да бъде понижен до Windows Server 2019 Standard или Windows Server 2016 Standard (но не могат да се използват едновременно). Правата за преминаване към по-стара версия са приложими за всички продукти за обемно лицензиране (сървърни продукти, MS Office и др.) и осигуряват чудесна възможност да внедрите версията на софтуера, която отговаря най-добре на текущите нужди на проекта ви.

Специален портал за сложни проекти

При определени обстоятелства можем да създадем специално за ваш проект портал OneSAM с по-разширено съдържание, като например правна документация и сертификати за продуктови ключове за използвания софтуер, придобит от нашата фирма. Този тип портал е особено полезен за проекти, които изискват платформи за управление на софтуерни активи като Центъра за услуги за корпоративно лицензиране (VLSC – Volume Licensing Service Center) на Microsoft, тъй като той може да работи като алтернатива на решенията, предоставяни директно от производителите на софтуера.

Имате проект, който изисква по-всеобхватен подход към управлението на активите? Свържете се с нашия екип по продажбите и проверете дали проектът отговаря на изискванията!

Имате нужда от помощ с OneSAM?

Свържете се с нашия екип за поддръжка, за да получите инструкции стъпка по стъпка или други обяснения, от които се нуждаете, чрез чат или имейл.


Запазване на тази статия като PDF

Вашият продукт беше добавен към количката