Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Office 2019 идва – какво знаем за него досега?

  • Microsoft
  • Office

5. 9. 2018

Досега Майкрософт бяха малко потайни за това как ще изглежда Office 2019 и какви функции ще включва. От публикуваната информация знаем, че новият пакет на Office ще се основава на същия код като Microsoft 365 и ще притежава същите функции, които бяха добавени към Microsoft 365 след пускането на Office 2016. Нека да разгледаме предстоящите промени и новите функции.

Нов потребителски интерфейс

Microsoft ще обедини външния вид на приложенията си между платформите, както и пълните им функции и онлайн версиите, така че преживяването за потребителите да е възможно най-съгласувано. Промяната в Outlook вероятно ще бъде най-видима, тъй като ще може да коригирате изгледа на входящите имейли като разговори, връзки или по приоритет.

Skype за бизнес

Основната комуникационна услуга за клиентите в Office 2019 ще бъде Microsoft Teams. Skype for Business ще бъде с допълнителна инсталация, но все още ще бъде поддържана – това е важно особено за организации, които още не са преминали към услугата Microsoft Teams.

Ново ценообразуване

Новият пакет на Office ще има безсрочен лиценз, което означава, че можете да използвате програмата толкова дълго, колкото желаете. За да отрази тази "безсрочна" стойност на продукта, Microsoft реши да увеличи цената с 10%.

Преглед на новите функции в четирите основни приложения

Само за Windows 10

Заедно с по-краткото време за поддръжка на програмата (7 години в сравнение с 10-те години за Office 2016), Microsoft обяви също така, че Office 2019 ще се поддържа само на Windows 10.

Не е необходимо да се притеснявате, все още може да имате предишната версия (Office 2016), която се поддържа от Windows 7, 8, 8.1 и 10. Изберете от нашите оферти за Office 2016 и спестете до 60% от първоначалната им цена.


Допълнителен съвет към абонатите на Microsoft 365:

Плащате ли вече абонамент за Microsoft 365? Добре е да знаете, че Microsoft обяви,че до две години програмата ще бъде поддържана само от Windows 10. Искате ли да се погрижите за този проблем предварително? Получете Windows 10 в нашия електронен магазин само за 99,00 лв.

Вашият продукт беше добавен към количката