Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Forscope вече е дистрибутор на IceWarp – цялостна платформа за продуктивност за организации!

  • Новини Forscope
  • Прессъобщение

17. 8. 2023

Станахме официален дистрибутор на тази базирана на браузър платформа, разработена в Чешката република. IceWarp е алтернатива на Microsoft 365 и Google Workspace, но е значително по-евтина в сравнение и с двете решения – цената е с 50% по-ниска от тази на продуктите на Microsoft и с 69% – от продуктите на Google. Специално за средни предприятия и обществени институции, тя може да се окаже интересна възможност за осигуряване на лесна съвместна работа в рамките както на екипа, така и на цялата организация на страхотна цена.

IceWarp предлага същите функции като конкурентите си, т.е. основно работа по споделени документи, онлайн конференции, екипен чат, имейл на собствен домейн, календар и много други. И всичко това само в един прозорец на уеб браузъра. Можете да използвате и мобилното приложение, за да работите буквално отвсякъде.

Интерфейс на IceWarp: Имейл
Интерфейс на IceWarp: Календар
Интерфейс на IceWarp: TeamChat
Интерфейс на IceWarp: Конферентна връзка
Интерфейс на IceWarp: Документи
Интерфейс на IceWarp: Бележки
Интерфейс на IceWarp: Табло
 
 
 

Партньорството с IceWarp беше съвсем логична стъпка за нас. В днешно време някои от клиентите ни често дори не могат да си представят работния си ден без офис приложения, независимо дали са локални, или в облака. Затова търсехме да добавим към портфолиото си продукт, който най-добре да представя нашето мото (Same value, better price) и основна цел – да помагаме на фирмите и обществените институции да спестяват разходи за софтуер, които след това да могат да бъдат използвани за други необходими инвестиции.

Якуб Шулак
Изпълнителен директор на Forscope

Основните предимства на продукта IceWarp са не само по-добрата цена, но и лесното използване, подходът „всичко в едно“, както и подобрената защита на потребителските данни – разликата с конкурентите му е, че клиентите могат да бъдат спокойни, че освен че данните им ще бъдат защитени, те ще бъдат използвани и само в рамките на облачното хранилище без друга търговска употреба.

Можете да научите повече за продукта IceWarp тук.

Вашият продукт беше добавен към количката