Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Xbox Играйте Навсякъде

Може би сте чували за новото приложение на Microsoft Xbox Play Anywhere. Windows10 може да се похвали с много разширения и това е едно от тях. Как работи връзката между W10 и света на Xbox? Много просто, всъщност. Нека да разгледаме това, преди да започнете да играете.

Как мога да играя всеки път, когато искам?

Както самото име подсказва, това разширение Ви позволява да играете и да продължавате Вашата игра, когато пожелаете. Просто купете играта, която поддържа тази функция и без допълнително заплащане Вие ще бъдете в състояние да играете на Xbox One и на компютър с Win10. Вие просто трябва да имате Win10 ОС на Вашето устройство с всички най-нови актуализации, както и Вашата Xbox конзола трябва да има последните актуализации. Тогава просто трябва да влезете в профила си в Xbox Lixe / Microsoft акаунт.

Xbox Live Акаунт

Благодарение на него, ще бъдате част от общност от играчи от целия свят. Чрез акаунта си можете да споделяте вашите постижения, надграждате аватара си, следвате любимите си игри и да играете с приятелите си.

Можете също да търсите за играчи със сходни интереси чрез функцията Търсене на група и създаване на клубове с тях, Съвет за Xbox One или всяко устройство с Win10.: За всеки месец има над един милиард игри вървящи на мултиплейър групи. Сървърите работят добре, така че не е нужно да се притеснявате за прекъсване или бавна игра.

Игри с поддръжка за Xbox Играйте Навсякъде.

Доброто обстоятелство за тази функция е,че ако си купите игра, която го поддържа, можете да използвате и да играете на XboxOne или W10 без никакви допълнителни плащания.

Можете да закупите тази игра на:

  • http://www.xbox.com/

  • В Xbox App (Windows 10, IOS, Android)

  • В магазина на Windows

  • Microsoft.com

Вашият продукт беше добавен към количката

    Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите