Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Нови карти с обновяване на Windows 10

Новата дългоочаква актуализация Creators Update за Windows 10 е на свят,а с  нея идват много новини. В допълнение към всички тези готини неща, за които сме съобщили преди да започнете, трябва да погледнем по-отблизо на една от най-големите изненади - на картата.

Чертаене по картата

Карти за Windows вече имат (в сравнение например с карти на Google) голямо предимство. Може би тази функция многократно ви е идвала на акъла и сте си  казвали, ако това беше така? И ето! Молив на картата наистина е реалност. Можете да си направите маршрут (използвайте функция Писане с докосване), който бихте искали да довършите. Картата може да се адаптира към реалните пътища и площите разстояние. 

3D изглед

Един от най-видимите промени е прехода към 3D. Гледайте режим Градове в 3D, приближете мащаба на картата отгоре и да разглеждайте градовете или селата в по-реалистичен вид. Друго предимство е, така наречената MapBillboard интерфейс. Тя ще ви покаже подробно описание на изображението или обекта.

Популярни места

Кафенета, замъци, градове, езера - всички места, които ви харесват сега можете да маркирате като любими карти и да си направите ваша база данни или по-скоро колекция от страхотни места. Тази удобна функция ви напомня за местата, на които сте били и искате да се върнете, или тези който се готвите да посетите. 

Подобряване на карти

Знаете ли място, което е достъпно, но картата не го показва? Знаете ли пътища които картата не разпознава изобщо? Знаете, че кафето в някое село има работно време, което не виждате на картата? Помогнете ни да подобрим картата! Картите трябва да се подобрят допълнително, но засега изглежда, че са в състояние да ни служат добре. Все още нямате Windows 10? Купете го за малка част от цената.

Вашият продукт беше добавен към количката

    Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите