Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Нова история Windows 10 със Story Remix

Последният път, когато написахме за новата версия на Fall Creators Update за Windows 10. Най-голямата атракция в списъка определено беше чисто новото приложение Story Remix, което ще замести вече остарелия Movie Maker. Какво можем да очакваме от тази нова програма? Ще се опитаме да ви разкажем нещо.

Който използва Movie Maker, вероятно го хареса веднага. Защо? Поради много лесната работа. В този случай неговият наследник Story Remix е много сходен. Има обаче много повече функции.

Триизмерните обекти ще бъдат част от видеото

Освен че ще можете да пригодите собствената си история от снимки и видеа, ще можете и да очаквате много по-сложни функции. Интуитивното редактиране на видеоклипове от вашите собствени файлове ще бъде обогатено чрез добавяне на 3D обекти.

Story Remix ще бъде свързан с Remix 3D и Paint 3D, така че можете да видите различни обекти във вашите видеоклипове, които сте нарисували и моделирали сами. A ако не ви се иска да си играете с него толкова много, можете да разгледате обектите в базата данни и да си изберете там.

Саундтракът във вашия филм е нещо очевидно

Приложението е създадено по такъв начин, че е много лесно при работа, което се отнася и за добавянето на саундтрака. Можете да изберете много лесно в Groove, като кликнете върху бутона Remix. След това програмата ще го управлява за вас и ако не сте доволни от резултатите, винаги можете да ги промените.

Преди всичко - свързване

Story Remix ще бъде наличен за Android, iOS и Windows. Ще можете да синхронизирате версията за филми на всичките си устройства. Можете например да започнете да редактирате на мобилния си телефон и след това да довършите на компютъра си.

Също така, Story Remix съдържа някои прости анимационни ефекти. Но ще научим повече за това преди септември, когато програмата ще бъде достъпна на нашия Windows 10.

Вашият продукт беше добавен към количката

    Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите