Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

На какво да се надяваме в есенната актуализацията на Windows 10?

Windows 10 все още се променя и се подобрява. През есента (най-вероятно през септември) ще има сериозен ъпгрейд, който се нарича Update Fall Creators. Това е още една актуализация след актуализацията Creators Update, която е насочена към творчески потребители. Какво ново ще донесе?

Осъществяване на истории със Story Remix

Това няма да е обикновена истария, а вашита собствена. Story Remix ще ви помогне да създавате филми. Как? Тя ще работи с вашите видеоклипове и снимки, които ще бъдат свързани с един сюжет, с музика във фонов режим. Moviemaker трябва да бъде засрамен и да се изчерви.

Върни се в миналото с нова Timeline

Timeline е много интересно приложение: благодарение на него можете лесно да проверите какво сте правили на компютъра в миналото. Времевата ос ще ви позволи да пътувате навреме, така че ще разберете какво правите например два месеца по-рано. Можете лесно да се върнете към файловете, уеб страниците и приложенията, все едно никога не сте ги оставяли.

Обновена Cortana

Cortana отново малко порасна. Благодарение на нея ще можете да завършите работата, която сте стартирали на компютър, на друго устройство, напр. Таблет или мобилен телефон. И не става дума само за документи. На другите устройства можете да продължите да гледате филми или снимки.

My People на една ръка разстояние

Следващата нова функция е функцията My People, която ще ви позволи да имате любимите си приятели или членове на семейството в списъка и да се свържете с тях по удобен начин. Сега ще ви бъде по-лесно да общувате с тях на Skype или през електронна поща.

Microsoft Fluent Design

Благодарение на есенната актуализацията ще получим нов дизайн. Windows 10 Environment ще бъде проектиран по-лесен за използване.Очевидно е, че са свършили страхотна работа в Microsoft и със сигурност имаме какво да очакваме с нетърпение.

Вашият продукт беше добавен към количката

    Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите