Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Office 2019 Home and Business за Mac

gb|upper
английски и над 10 други езика
 • DE немски
 • FR френски
 • IT италиански
 • PT португалски
 • ES испански
 • RU руски
 • PL полски
 • CZ чешки
 • DK датски
 • NL холандски
 • + още няколко езика
15min
product-img-forscope-Office-2019-Home-Business-Mac@0.5x
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
Изберете версия:
На склад разпродаден
Доставка:
 • По имейл
  С куриер
 • При поискване До 4 работни дни До 1-2 работни дни До 15 минути
 • безплатна доставка
620 лв. 389 лв. 324,17 лв. без ДДС (20%)
98% от клиентите препоръчват пазаруването през forscope.bg
Тип лиценз:
пълна версия
Тип разпространение:
Retail; електронен сертификат
Употребяван софтуер:
да; предоставяме всички необходими документи в съответствие със законодателството на ЕС
Лиценз валиден за:
до живот
Прехвърляемост:
прехвърляем
Метод на инсталация:
инсталация от файл за инсталация от производителя (ние предоставяме линк за сваляне на файла)
Архитектура:
32/64 bit
Съвместимост с ОС:
macOS
Език:
многоезичен лиценз
 • Сертификат за лиценз
 • Документация в съответствие със законодателството на ЕС (Декларация)
 • Потвърждение за покупката (фактура)
 • Инсталационен файл за изтегляне
Резолюция на екрана:
1280×768 или по-голям дисплей
Операционна система:
macOS 10.12 или по-нова версия
Формат на твърдия диск:
HFS+ (известен също като macOS Extended или HFS Plus)
Пространство на твърдия диск:
10 GB
Памет:
4 GB RAM
Процесор:
Intel

Office 2019 Home and Business за Mac

Microsoft Office 2019 Home and Business за MAC включва Word, Excel, PowerPoint, OneNote и Outlook. Новият пакет предлага модерен, интуитивен външен вид, нови функции на дигиталните писалки и възможност за персонализиране на всички приложения, нови инструменти за мастило, усъвършенствани функции за превод и редактиране, графики за движение и още много. Office 2019 Home and Business ще ви позволи да създавате документи, електронни таблици и презентации за нула време, точно както си ги представяте.

Важно: Microsoft Office 2019 Home and Business for MAC е съвместим с трите най-нови версии на macOS.

Word 2019 предлага широк спектър от нови функции, шаблони и инструменти, за да създадете великолепни и структурирани документи. Подобрената технология за откриване на правописни и граматични грешки и инструментът Microsoft Translator ще ви помогнат, за да може вашите документи винаги да бъдат на високо ниво, независимо от езика, на който пишете.

За да персонализирате документите си, използвайте новата възможност на цифровата писалка и изразете себе си по творчески неограничен начин. Може също така да прецизирате вида на вашите документи, като добавите икони или други мащабируеми векторни графики (SVG), за да постигнете резултата точно както сте си го представяли!

 

Excel 2019 ви помага лесно да управлявате различни видове и количества данни. Създавайте електронни таблици от шаблони и използвайте приложението, за да превърнете данните си в завладяващи документи. Excel 2019 включва нови привлекателни функции като: диаграма на карти за сравняване на стойности и показване на категории в географски регион, мащабируема векторна графика, фунии за показване на стойности в няколко етапа на процеса, мастилни уравнения за включване на сложни математически уравнения и още много!

 

Използвайте PowerPoint 2019, за да представите своите снимки, бизнес идеи, планове или отчети по професионален и изключително атрактивен начин. Представете своята история или идеи с красив дизайн, богати анимации, PowerPoint Morph, кинематографично движение или триизмерни модели и икони, които ще впечатлят както вашите приятели, така и бизнес партньори. Освен това, новата функция за Zoom на PowerPoint въвежда нелинейно представяне, с което можете да създавате интерактивни кратки слайдове, които дават на презентациите ви свеж и модерен външен вид!

 

OneNote е цифров бележник, който ще покрие всички ваши нужди! Той ще ви помогне да организирате бележките си лесно - от рецепти до срещи. Направете добре подредени списъци със задачи, изготвяйте и скицирайте вашите идеи или използвайте клипове от мрежата.

 

Outlook 2019  е най-добрият инструмент за управление и проследяване на имейли, контакти, задачи и лични и групови календари. Той предлага едновременно, както традиционни мощни функции, така и нови, които ще направят работата ви още по-ефективна. Едно от новите допълнения е Focused Inbox, което разделя входящата ви поща. В раздела "Фокусирано" пристигат най-важните имейли, а в раздела „Други“ - не толкова важните съобщения. Можете също така да разгледате отговорите на хората във връзка с  изпратена покана за среща. Да използвате "@" команди за отбелязване на хора в имейли или да избирате време удобно за всички при планирате срещи в различни часови зони.

Запитване за наличност

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката

  Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите