Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Office 2011 Standard for MAC

gb|upper
английски и 1 други езика
 • DE немски
15min
product-img-forscope-Office-2011-Mac@0.5x
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
Изберете версия:
На склад разпродаден
Доставка:
 • По имейл
  С куриер
 • При поискване До 4 работни дни До 1-2 работни дни До 15 минути
 • безплатна доставка
378 лв. 159 лв. 132,50 лв. без ДДС (20%)
98% от клиентите препоръчват пазаруването през forscope.bg
Тип лиценз:
пълна версия
Тип разпространение:
Volume (OLP, EA или сходен); eлектронен сертификат
Лиценз валиден за:
до живот
Прехвърляемост:
прехвърляем
Метод на инсталация:
инсталация от файл за инсталация от производителя (ние предоставяме линк за сваляне на файла)
Архитектура:
32/64 bit
Съвместимост с ОС:
macOS
 • Сертификат за лиценз
 • Документация в съответствие със законодателството на ЕС (Декларация)
 • Потвърждение за покупката (фактура)
 • Инсталационен файл за изтегляне
Резолюция на екрана:
1280×800 или по-голям дисплей
Операционна система:
macOS X Leopard (10.5.8) до macOS Mojave (10.14)
Формат на твърдия диск:
HFS+ (известен също като macOS Extended или HFS Plus)
Пространство на твърдия диск:
2.5 GB
Памет:
1 GB RAM
Процесор:
Intel

Office 2011 Standard for MAC

Microsoft Office 2011 Standard for Mac предлага 4 мощни приложения (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), които ще ви помогнат да получите най-добри резултати от офиса и от дома. Тази версия идва с Lync – унифицирана комуникационна платформа.

Направете идеите си от реалността, за да създавате професионални текстови документи, презентации или електронни таблици с пълен набор от инструменти. Дайте идеите си само на формата, от която се нуждаят, и впечатлете всеки, който вижда вашата работа. Плюс това, Office за Mac и Office за Windows са съвместими с вас и всеки, който се намира навсякъде!

Word 2011
Включете обикновени текстове в съвременни и ясно структурирани документи, добавете картини, графики или връзки и използвайте широката гама от функции на приложението. Работете на цял екран, пренареждайте всеки елемент от документа с Dynamic Reordering или споделяйте работата си с всеки, който притежава Word (без значение дали използват MAC OS X или Windows).

 

Excel 2011
Ефективен инструмент за проследяване на финансите и данните като цяло, създаване на графики, правене на статистически данни или просто създаване на добре подредени списъци с безброй елементи. Съберете данни, анализирайте, сортирайте, филтрирайте, правете изчисления, автоматизирайте повтарящи се задачи и много други. След това дайте всичко това професионално и атрактивно лесно!

 

PowerPoint 2011
Мощно решение за създаване на красиви и впечатляващи слайдшоу презентации за всякакви обстоятелства. Освен многобройните опции за редактиране на текст, можете да добавяте снимки, видеоклипове, връзки към уебсайтове или презентация на ново ниво.

 

Outlook 2011
Това е всичко, от което се нуждаете, за да управлявате всичките си имейли и календари на едно място. Приложението има много функции, които ще опростят ежедневното ви натоварване и ще направят поддържането на планираните събития лесно. Направете входящата си поща изчистена, като сгънете дълги нишки в имейли в един разговор, прегледайте календара точно в имейла си или прегледайте прикачените файлове в моментално

 

Lync
Използван за лесна комуникация, Lync поддържа съобщения, телефонни разговори и видеоконференции. Останете във връзка с всички, както в офиса, така и извън него.
 
важно: Не е възможно да се инсталират софтуерни версии за обем и софтуер за продажба на дребно на същото устройство. Това означава, че например не можете да инсталирате Microsoft Office и Project Professional на същия компютър.

Запитване за наличност

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката

  Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите