Все още нямате профил? Създай нов

Настройки

Microsoft 365 Personal – 1 година

BG
български и над 10 други езика
 • GB английски
 • DE немски
 • FR френски
 • IT италиански
 • PT португалски
 • ES испански
 • RU руски
 • RO румънски
 • RS сръбски
 • HR хърватски
 • + още няколко езика
product-img-forscope-Microsoft-365-Personal@0.5x
Изображението е илюстративно. Продуктът се доставя без опаковка.
express-delivery
В наличностдоставка до 5 минути
В момента не е в наличност
Доставка по имейл
115 лв.
138,00 лв. с ДДС (20%)
98% от клиентите препоръчват пазаруването през forscope.bg
 • Електронен сертификат
 • Прехвърляем (онлайн активация)
 • 1-годишен абонамент за 1 потребител
 • Само за нетърговска употреба
 • Съвместим с Windows OS, macOS, Android и iOS
 • Съдържание: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access
 • Услуги: OneDrive
 • Може да се използва за нов абонамент или за подновяване
 • Важно: Абонаментите за Microsoft 365 не подлежат на възстановяване на парите.
Тип продукт:
пълна версия
Тип разпространение:
абонамент; електронен сертификат
Валиден за:
1 година
Прехвърляемост:
прехвърляем
Метод на инсталация:
инсталация от файл за инсталация от производителя (ние предоставяме линк за сваляне на файла)
Архитектура:
32/64 bit
Съвместимост с ОС:
Windows, macOS, Android, iOS
Употреба:
само за нетърговска употреба
Език:
многоезичен софтуер
Съвместимост с MS Office:
MS Office Home and Student, MS Office Home and Business, MS Office Professional
Съвместими продуктови кодове (P/N):
QQ2-00021, QQ2-00742, QQ2-00790, QQ2-00543, QQ2-00768, QQ2-00012
 • Сертификат за софтуер
 • Документация в съответствие със законодателството на ЕС (Декларация)
 • Потвърждение за покупката (фактура)
 • Инсталационен файл за изтегляне
Процесор:
двуядрен 1,6 GHz
Памет:
4 GB RAM
Пространство на твърдия диск:
4 GB (за Windows); 10 GB (за Mac)
Операционна система:
Windows 7, 8.1, 10, Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016; трите последни версии на macOS
Резолюция на екрана:
1280×768 или по-голям дисплей
Графика:
графичен процесор с DirectX 9 с WDDM 2.0 драйвер

Microsoft 365 Personal – 1 година

Microsoft 365 Personal е абонаментен облачно базиран пакет, който съдържа Word, Excel, PowerPoint, Outlook, плюс Access и Publisher за Windows, както и други услуги. Пакетът също така предлага 1TB място за съхранение в Microsoft OneDrive и 60 минути разговори през Skype на месец, за по-лесна комуникация и сътрудничество с други хора.

Приложенията се актуализират автоматично и освен стандартните корекции на грешки и ъпдейти в сигурността, ще получавате достъп до всички нови функции, моментално. За разлика от самостоятелните офис пакети, абонаментът за Microsoft 365 има достъп до облачно свързани услуги.

Важно: Това е абонаментен лиценз за един потребител, който позволява инсталирането на офис приложенията на 1 PC или MAK, 1 таблет и един смарт телефон.

 

Word 365 ще ви помогне лесно да създавате модерно изглеждащи и ясно структурирани документи. Новите инструменти за разпознаване на реч и подобрените технологии за откриване на граматически грешки, заедно с функцията за превод на Майкрософт, ще ви бъдат изключително полезни в писането, без значение от езика, на който пишете.

 

Excel 365 предоставя чисто нов дизайн на менюто с инструменти, което изглежда добре на всички екрани. Ще ви помогне да обработвате различни типове данни бързо и прецизно. Създавайте таблици от предварително зададени шаблони и използвайте приложението, за да превърнете данните във впечатляващи документи. Представяйте резултатите от вашите проучвания пред колегите в лесно разбираем вид. Наслаждавайте се на функциите за 3D модели, съразмерими векторни графики, ръкописно въвеждане на уравнения или математически изчисления и още много!

 

С PowerPoint 365 може да представите вашите снимки, бизнес идеи, планове или доклади по изключително заинтригуващ начин. Облечете вашата история и идеи с красив дизайн, с помощта на богати анимации, PowerPoint Morph, кинематографично движение или 3D модели. С новата функция PowerPoint Zoom можете не линейно да представите историята и да създадете цяла колекция от интерактивни слайдове, което ще даде на презентацията ви нов облик. Използвайте @mentions в коментарите, за да информирате колегите си, когато очаквате реакция или коментар от тях и се наслаждавайте на съвместната работа от всякъде.

 

Outlook 365 е водещо в индустрията приложение за управление на имейли, съхранение на контакти и ръководене на задачи, също и на лични и корпоративни календари. Едно от новите подобрения е фокусираната входяща поща (Focused Inbox), която разделя входящата кореспонденция във фокусиран раздел, който включва най-важните имейли, и друг раздел, от където да имате лесен достъп до по-малко важните писма. Можете също така да преглеждате отговорите на поканените за среща гости, със символа „@“ може да отбелязвате хора в имейли, и още да избирате удобно време за насрочване на срещи и да организирате графика в различни времеви зони.

Outlook 365 ви предоставя още по-добра възможност да изразите себе си чрез анимирани изображения (GIF). Програмата се ъпдейтва постоянно и ви предоставя най-добрите възможности за комуникация, за да увеличите продуктивността си.

 

Приложението OneNote не е част от Microsoft 365 пакета и е заменено от OneNote за Windows, който е е включен в Windows 10.

 

Publisher 365 (само за Windows) ви помага да създавате, персонализирате и споделяте широк спектър от професионални публикации. Независимо дали са маркетингови или рекламни материали за печат, публикации на вашия уебсайт или бюлетини, Publisher ще ви помогне да имате най-добрите резултати.

 

Access 2019 (само за Windows) ви позволява да създадете база данни, дори без да сте експерт в областта, или да имате познанията по програмиране. Тази мощна система за управление ви позволява да съхранявате, сортирате, анализирате, обобщавате и представяте голямо количество данни. Последната версия включва много усъвършенствани инструменти и функции. Вашите големи количества от данни могат да се планират много по-лесно сега!

 

Microsoft OneDrive 365 осигурява 1TB място за съхранение, за по-лесно споделяне и работа с вашите файлове на момента.

 

Skype 365 свързва хората, чрез безплатни видео и гласови обаждания (и за лице в лице и за групови разговори), комуникация посредством мигновенни съобщения и споделяне на файлове. С включени 60 минути безплатни разговори на месец към стационарни и мобилни телефони. Останете във връзка с другите независимо къде се намирате!

Запитване за наличност

Обобщение на поръчката

Вашият продукт беше добавен към количката

  Безплатна доставка и 30-дневен период на връщане на парите